Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Шлюб онлайн: в Дії скоро будуть доступні 5 нових сервісів

Цифровізація в Україні не зупиняється. Мінцифри разом з іншими міністерствами, працює майже над 100 послугами, щоб перетворити їх в зручніший онлайн формат. Це дозволить не стояти в довгих чергах в коридорах та зменшувати бюрократію в країні. 

Повідомляє Інформатор покликаючись на Урядовий портал Верховної ради України.

Скоро будуть доступні 5 нових сервісів:

  1. Шлюб онлайн. Завдяки Дії, одружитись тепер можна буде у декілька кліків. Вже 5 пар одружилося. Скоро така послуга буде доступна всім людям.
  2. Електронне бронювання. Завдяки електронному бронюванню можна буде зекономити час. Замість кількох тижнів до години часу. Скоро послуга буде доступна у Дії для першої категорії підприємств — критично важливих і тих, які забезпечують потреби Сил оборони.
  3. Свідоцтва про народження, шлюб, розлучення, зміна персональних даних. Скоро будуть у Дії всі основні документи ваших дітей та вас. Це буде потрібно для оформлення пільг або при оформленні на роботу.
  4. Відображення дозволу на зброю. У Дії буде відображатись інформація про дозвіл на зброю. Також, у декілька кліків можна буде замовити  витяг з Єдиного реєстру зброї.
  5. Дія.Підпис для юридичних осіб. Для юридичних осіб теж буде електронний підпис. Це значно спростить роботу для підприємців та їхнього бізнесу.

Читати також: Де можна безплатно перевірити штраф від ТЦК

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору