Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Порадний гороскоп для прикарпатців на понеділок 15 липня

Тим, хто у відпустці, ми заздримо по-доброму! А ось тим, для кого почався новий робочий тиждень, зорі підготували поради, як витримати таку спеку й не втратити продуктивність. Що каже всесвіт? Читайте далі. 

Повідомляє Інформатор.

Овен: Треба збадьоритися запашною кавою, проте подумайте не тільки про себе. Пригостіть своїх колег, яким також зараз важко налаштуватися до роботи.

Телець: А вам зорі радять долучитися до ініціативи Овнів та подбати про смаколики до кави. Починаємо тиждень з позитивних митей.

Близнюки: Всесвіт підказує, що ці вихідні минули із запалом, отож сьогодні варто відпочити вдома за переглядом фільму та піцою. Виокремте час тільки для себе.

Рак: Час змін. Зачіска, гардероб чи ж нове хобі — обирати тільки вам.

Лев: Придбайте засоби від комарів, бо вночі можете страждати від настирливого жужання.

Діва: Якщо ви вже плануєте мандрівку на ці вихідні, то ми підкажемо, що цікавого можна побачити на території Рогатинської громади. Детальніше у матеріалі: “Свинарник, психлікарня, жіночий монастир: історія садиби Рея”.

Терези: Зорі підготували для вас лайфхак: покладіть в морозилку пакети з льодом, які використовують при травмах, дочекайтеся, поки він заморозиться, далі намочіть рушник та добряче його витисніть. Ви можете замотати лід у рушник та прикладати до тіла. Будьте обачні, щоб не застудитися, але якщо користуватися ним з розумом, то це хоч трошки подарує прохолоду в жаркі дні.

Скорпіон: Носіть сонцезахисні капелюхи чи кепки, а краще уникати довгого перебування на сонці.

Стрілець:  Обійміть своїх рідних. Знайдіть хвилинку в потоці буденних справ, щоб проявити ніжність до найрідніших.

Козоріг: Вам потрібно освіжитися, тому радимо перепочити від спеки у басейні. Такий відпочинок ще й подарує вам засмагу до зими.

Водолій: Зорі кажуть, що вже час смакувати кавунами. Солодкі, соковиті, освіжаючі вже на прилавках нашого міста. Скільки коштують? Читайте в огляді цін.

Риби: Налаштуйтесь на продуктивність сьогодні. Час завершити невиконані справи, тому наберіться мотивації.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас.

Інформатор бажає вам продуктивного дня та хорошого настрою. Не забувайте про щоденний донат на ЗСУ.  Любіть батьків та Україну!

Головне фото згенеровано ШІ.

Читати також: На церкву чи на ЗСУ: гроші з коляди посіяли розбрат між парохом та парафіянами на Прикарпатті

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору