Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Дівам дивитися ютуб: що віщують зорі франківцям 16 липня

Робочий тиждень вже розпочався. Тож, що віщують зорі франківцям у вівторок, 16 липня, читайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор.

Овен: Сьогодні синоптики знову прогнозуть спеку. Тому, перед виходом на вулицю не забудьте нанести сонцезахисний крем. І не забудьте про капелюх, щоб не отримати сонячний удар.

Телець: Час випити каву. І візьмість з собою кращого друга чи подругу.

Близнюки: Поки рано сонце не пече, йдіть на пробіжку. Це корисно для вашого здоров’я та настрою.

Рак: Вчора Франківськ теж святкував День Української Державності. Переглянути фото можете тут. Можливо і себе там знайдете.

Лев: Не знаєте куди поїхати на відпочинок під час відпустки? Зорі підготували для вас туристичний маршрут “Легенди Опілля”. За деталями сюди.

Діва: Після важкого робочого дня, зорі радять вам переглянути щось цікавеньке у Ютубі.

Терези: Потурбуйтесь про своє здоров’я. А щоб це було легше зробити, зорі підготували для вас графік мобільних медичних бригад. Гляньте, коли вони будуть у вашій місцевості.

Скорпіон: Якщо ви у пошуках домашнього улюбленця. То Дім Сірка постійно викладає оголошення про знайдених або залишених тваринок.

Стрілець: Сезон кавунів вже настав. Поласуйте ними. А щоб знати, яку суму з гаманця потрібно віддати, то зорі підготували для вас огляд цін на кавуни в Івано-Франківську.

Козоріг: Перегляньте матеріал, який підготували для вас зорі разом із журналістами з Інформатора, про використання штучного інтелекту. Можливо і себе там знайдете.

Водолій: У таку спеку не забувайте про бепритульних собак, яким теж потрібна холодна вода. Тому, за можливості виносьте мисочки з водою. А як це зробили  франкцівці, читайте тут. 

Риби: Якщо ви давно не ходили у кіно, то зорі віщують, що сьогодні у Надвірній можна сходити і глянути фільм. А от який, читайте тут.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас.

Інформатор бажає вам продуктивного дня та хорошого настрою. Не забувайте про щоденний донат на ЗСУ.  Любіть батьків та Україну!

Головне фото згенеровано ШІ.

Читати також: Прикарпатців запрошують на відпочинок унікальним туристичним маршрутом.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору