Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Що каже балансоутримувач про небезпечні бігові доріжки на франківському озері?

Нагадаємо, що в спільноті 1580 у Facebook містянин поскаржився на потріскані бігові доріжки на озері. Зі слів чоловіка, вже є навіть травмовані із розбитими ліктями та колінами. Ми вийшли на зв’язок з керівницею КП “Центр розвитку міста та рекреації” щоб дізнатися, коли ж почнуть ремонтувати покриття. 

Пише Інформатор.

Як повідомила нам Руслана Василюк, у підприємстві вже знають про цю проблему:

“Зараз це питання в роботі, опрацьовуються можливості проведення ремонтних робіт, але будем чекати відповіді від спеціалістів як влаштовують бігові доріжки”. 

Фото деформації доріжки

Також керівниця підтвердила інформацію, що проблема саме в бетоні, який тріснув, та, ймовірно, сталось це через аномальну спеку й навантаження на доріжки.

На питання, чи встигнуть відремонтувати доріжки до шостого щорічного Всеукраїнського забігу «Шаную Воїнів, біжу за Героїв України», який, можливо, відбуватиметься на озері, Руслана Василюк відповіла наступне:

Питання в тому. що це мають сказати нам спеціалісти, це також залежить від погодних умов, бо якщо буде триматися така спека, то вони будуть говорити про доцільність ремонту, тому що якщо ми будемо робити ремонт суто до якоїсь певної події, то воно буде недовговічним.

Вартість ремонту аварійних доріжок ще невідома, якщо ж сума буде “дотендерною, то дотендерної, а як ні… будемо звертатися до міської ради”, – повідомила керівниця.

Отож наразі відомо, що проблему в КП знають і почали працювали над виправленням. Сума ремонту буде залежати від об’єму та складнощів у роботі.

Надалі Інформатор буде стежити за розвитком подій та інформуватиме вас про благоустрій в місті.

Читати також: Біг з “перешкодами”: чому доріжки на франківському міському озері стали небезпечними

Руслан Годованець

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору