Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Коломийські поліціянти затримали підозрюваного: пограбував та побив пенсіонера

Минулих вихідних підозрюваний вдерся у будинок сусіда, побив та пограбував пенсіонера. Співробітники поліції затримали зловмисника та повідомили йому про підозру.

Повідомляє Інформатор посилаючись на поліцію Івано-Франківської області.

Наприкінці минулого тижня до поліції Коломиї за допомогою звернувся місцевий житель. За словами 87-річного потерпілого, вночі до його будинку через вікно вдерся сусід. Він завдав йому тілесних ушкоджень, забрав гроші, які були в будинку та втік.

Пенсіонер надав опис зловмисника і поліцейські встановили його особу за декілька годин. Ним виявився 45-річний чоловік з Коломиї. Поліціянти вилучили у нього частину викрадених грошей.

«Фігуранта затримано у процесуальному порядку. Дії зловмисника кваліфікували за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Йому повідомлено про підозру. Невдовзі суд обере запобіжний захід», — повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років.

Правоохоронні органи зазначають, що особи, які вчиняють правопорушення в умовах воєнного стану несуть посилену відповідальність та отримують суворіше покарання.

Головне фото взято з сайту Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. 

Читати також: Рятувальники ліквідували наслідки ДТП на Коломийщині

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору