Понад місяць, як на прилавках ринків і супермаркетів Івано-Франківська з’явилися кавуни. І поки хтось дивувався такій швидкості доспівання, деякі ж франківці встигли посмакувати делікатесом з родини гарбузових. Зараз саме час не просто нарізати кавун скибочками як десерт, але і робити фреші, смузі, готувати кавун на грилі та додавати в салати. Нещодавно Інформатор підготував для вас огляд цін на кавуни, а зараз ділиться рецептом простого салату із кавуна та бринзи.
Повідомляє Інформатор.
Інгрідієнти:
Приготування:
- Кавун помийте, відокремте чверть і наріжте трикутними шматочками.
- Викладіть шматочки кавуна на тарілку та руками покришіть бринзу.
- Полийте 2 ст. л. оливкової олії та поперчіть до смаку.
- Все перемішайте і ваш салат готовий!
Інформатор бажає легкого приготування та смачного!
Головне фото взято з сайту Клопотенко.
Рецепт взято із сайту Клопотенко.
Читати також: Сезон кавунів: огляд цін в Івано-Франківську на соковитий бум.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87