Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Літній салат із кавуна: рецепт

Понад місяць, як на прилавках ринків і  супермаркетів Івано-Франківська з’явилися кавуни. І поки хтось дивувався такій швидкості доспівання, деякі ж франківці встигли посмакувати делікатесом з родини гарбузових. Зараз саме час не просто нарізати кавун скибочками як десерт, але і робити фреші, смузі, готувати кавун на грилі та додавати в салати. Нещодавно Інформатор підготував для вас огляд цін на кавуни, а зараз ділиться рецептом простого салату із кавуна та бринзи.

Повідомляє Інформатор.

Інгрідієнти:

Приготування:

  1. Кавун помийте, відокремте чверть і наріжте трикутними шматочками.
  2. Викладіть шматочки кавуна на тарілку та руками покришіть бринзу.
  3. Полийте 2 ст. л. оливкової олії та поперчіть до смаку.
  4. Все перемішайте і ваш салат готовий!

Інформатор бажає легкого приготування та смачного!

Головне фото взято з сайту Клопотенко.

Рецепт взято із сайту Клопотенко.

Читати також: Сезон кавунів: огляд цін в Івано-Франківську на соковитий бум.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору