Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Стрільці насолодіться айс-лате, а водолії — динями: гороскоп франківцям на 24 липня

Що віщують зорі франківцям: гороскоп на 11 червня

Що навіщували зорі франківцям у середині тижня? Читайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор.

Овен: Не поспішайте довіряти новим знайомим чи пропозиціям, які вимагають негайного рішення. Дайте собі час перевірити інформацію та порадитись з близькими, щоб уникнути шахраїв про яких ми розповідали у нашому матеріалі.

Телець: Сьогодні ви можете відчути особливий потяг до знань і саморозвитку. Це чудовий час, щоб зацікавитись історією свого міста. Почати можна зі статті про площу Ринок в Івано-Франківську.

Близнюки: Музика може стати для вас не лише джерелом натхнення, але й засобом для самовираження. Спробуйте знайти нові жанри або виконавців, яких ви раніше не слухали або задумайтесь про придбання гітари.

Рак: Чудовий час, щоб подумати про навчання та відвідати автошколу. Отримання водійських прав відкриє перед вами нові можливості для свободи та незалежності.

Лев: Сьогодні Леви можуть зіткнутися з деякими незручностями через графіки вимкнення світла. Проте не дозволяйте цьому зіпсувати ваш настрій. Слідкуйте за графіками вимкнень електроенергії у нас на сайті.

Діва: Варто звернути особливу увагу на своє харчування. Намагайтеся включити до свого раціону більше свіжих овочів і фруктів, уникайте оброблених продуктів та шкідливої їжі. А як зберігати продукти під час відсутності електроенергії читайте тут.

Терези: Ви можете відчути особливий зв’язок із природою. Догляд за рослинами допоможе вам знайти внутрішню гармонію і збалансувати свій емоційний стан. А про те, які рослини краще не вирощувати читайте в матеріалі.

Скорпіон: Домашній улюбленець не тільки принесе у ваше життя багато радості та позитивних емоцій, але й допоможе вам відчувати себе менш самотніми та більш енергійними. Якщо роздумуєте над домашньою тваринкою – якраз покинуті пухнастики шукають дім в Івано-Франківську.

Стрілець: Сьогодні вам рекомендується звернути увагу на дрібні радощі життя. Приготуйте собі айс-лате, насолодіться цим освіжаючим напоєм і дозвольте собі трохи відпочити. А рецепт айс-лате можна знайти тут.

Козоріг: Взаємодія з мистецтвом та новими ідеями допоможе вам розширити свій кругозір та надихне на нові проєкти. Почати можна з виставки “Дещо темніші дні.Іздрик”.

Водолій: Відкрийте сезон смакування динями! Запросіть друзів або родину на невеликий пікнік і насолоджуйтеся динями разом. Перед купівлею соковитого фрукта ознайомитись з цінами можна тут.

Риби: Відкрийте своє серце для нових почуттів і закохайтесь. А якщо ви вже маєте кохану людину проведіть час разом. Запланувати зустріч допоможе наша афіша подій.

Інформатор бажає вам тільки хороших новин! Вірте в Україну та допомагайте ЗСУ.

Головне фото ілюстративне.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору