Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На війні Прикарпаття втратило двох героїв

За Батьківщину загинули прикарпатці Роман Стовбан та Микола Кулак. Щирі співчуття родинам Героїв та світла пам’ять військовим. 

Із сумом повідомляє Інформатор.

Рожнятівська громада втратила Героя Романа Стовбана

Внаслідок важких боїв за Україну загинув Стовбан Роман Васильович. Про це повідомив у Фейсбук-сторінці староста села Юрій Варварук.

Роман народився у селі Вербівка, однак останнім часом проживав в Івано-Франківську. На фронт Романа Стовбана мобілізували 15 березня 2024 року. Він служив у 3 окремій штурмовій бригаді Збройних сил України. У військовослужбовця залишилися батьки та дружина з дитиною.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас! P.S. Про зустріч ГЕРОЯ та чин похорону повідомлю згодом“, – йдеться у дописі Юрія Варварука.

Вічна пам’ять Герою України.

Сьогодні Долинська громада поховала бійця Миколу Кулака

Микола Кулак, мешканець села Підбережжя, Долинської громади. Загинув 21 липня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новоселівка Перша, Очеретинської селищної громади Покровського району Донецької області.

Він загинув за наше мирне майбутнє, за рідну землю, за те, щоб Україна отримала шанс на існування у своїх кордонах, зі своєю мовою та історією“, – йдеться у дописі голови громади, Івана Диріва.

Чин похорону відбувся сьогодні 26 липня об 11:00.

Вічна пам’ять всім полеглим захисникам. Світла пам’ять Героям! 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

                                                                                                   Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору