Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську відбудеться благодійний концерт за участю СТЕПАНА ГІГИ, гуртів 100ЛИЦЯ, Molfar, KOSMIRAK та Лазановський

11 серпня на території палацу Потоцьких відбудеться благодійний концерт, на якому виступлять відомі українські виконавці – Степан Гіга, гурти 100ЛИЦЯ, Molfar, KOSMIRAK та Лазановський. Артисти виконають свої найпопулярніші хіти, щоб підтримати наших захисників. Початок концерту о 19:00, повідомляють організатори  організатори Міжнародний благодійний фонд «Жінки ми Сила» та KIWIWAY concert agency.

Повідомляє Інформатор покликаючись KIWIWAY concert agency.

Степан Гіга  — український естрадний співак, композитор, народний артист України, відомий своїми ліричними та патріотичними піснями, такими як “Яворина”, “Ти — любов моя” та “Друзі мої”. Його творчість відзначена численними нагородами.

100лицяукраїнський музичний гурт, що експериментує з різними музичними стилями та жанрами. Їхні виступи завжди сповнені енергії та харизми, а музика залишає глибокий емоційний слід у слухачів. Гурт швидко здобув популярність в Україні завдяки таким хітам, як “Вечорниці”, “Покохай мене”, “Білі троянди”, “Лети” та інші, які стали улюбленцями на українських радіостанціях та в соціальних мережах.

Molfarсучасний український виконавець, який працює у стилі trap та альтернативний поп із вкрапленням суто українських мотивів. Михайло Безушко (він же MOLFAR) – професійний і талановитий автор та композитор, який співпрацює із багатьма українськими артистами.

Kosmirakліричний хіп-хоп виконавець, співак з народу. Артист, що подолав шлях від таксиста до впізнаваного музиканта. Треки якого потрапляють в рекомендації соцмереж за лічені дні. 

Лазановськийукраїнський актор театру та кіно, диктор радіо і телебачення, український телеведучий, співак. Переможець талант-шоу «Голос країни». Відомий своїм потужним голосом, харизмою та емоційним виконанням пісень, популярними стали «Вкрала ти», «ЗСУ», «Манила» та іншими.

Ця подія спрямована на підтримку Івано-Франківської 102 бригади ТРО та 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс». 100% коштів з продажу квитків та з благодійних аукціонів буде перераховано на потреби ЗСУ“, – повідомляють організатори KIWIWAY concert agency.

Приходьте, насолоджуйтесь музикою та підтримайте наших захисників!

Квитки за посиланням.

Читати також: В Парижі розпочнеться церемонія відкриття Олімпійських ігор.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору