Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Зник дорогою з Карпат: поліція розшукує 20-річного хлопця, адвокат підозрює РТЦК та СП Верховини

Студент Львівського національного університету Олександр Гашевський, яких зник 14 липня дорогою з Карпат до Львова, увесь цей час не виходить на зв’язок. Поліція почала розшук хлопця, а відомий адвокат Олег Веремієнко припускає, що Олександра побили.

Повідомляє Інформатор.

Як сказали батьки зниклого, хлопець декілька днів відпочивав у горах, а потім додому повертався автобусом, проте в дорозі Олександр зник. Батьки подали заяву у поліцію про зникнення сина.

Тож батько хлопця звернувся до адвоката Олега Веремієнка. Той своєю чергою опублікував у себе на Фейсбук-сторінці відеозвернення про зниклого.

Студент Львівського Університету: Гашевський Олександр Миколайович 02.12.2003 – зник безвісти 14.07.2024 в Верховинському районі. До цього – його сильно побили співробітники РТЦК Верховини (на блокпосту між Верховиною і Ворохтою). До викрадення людини і ймовірного вбивства студента можуть бути причетні посадові особи місцевого РТЦК смт Верховина. Поліція і ДБР – бездіє..“, – повідомив адвокат Олег Веремієнко.

Також правозахисник повідомив про премію за будь-яку інформацію про хлопця у сумі 500 доларів США.

За версією адвоката, хлопець їхав у темно-зеленому автобусі Volkswagen за маршрутом Верховина-Ворохта й на одному з блокпостів водій маршрутки сам зупинився. Далі працівники ТЦК, зі слів адвоката, витягли декількох чоловіків й Олександра. Молодика сильно побили, посадили в інший автобус й поїхали в сторону Верховини. Начебто там востаннє його бачили живим.

Як повідомив “Курс“, Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки та Верховинський РТЦК та СП ситуацію офіційно не коментували.

Речник поліції Івано-Франківської області повідомив нашим колегам, що розслідування у справі провадить Львівська поліція, а прикарпатські правоохоронці допомагають у пошуках  Олександра Гашевського.

Джерела ТСН у Міноборони розповіли, що серед тих, хто був запрошений вийти з рейсових автобусів для перевірки документів, не було громадянина на прізвище Гашевський.

“Тобто працівники ТЦК не запрошували його вийти з транспорту. Є інформація, що в цього громадянина є право на відстрочку, це було з’ясовано під час перевірки документів, але ніхто його не затримував”, – розповіли нашим колегам військові.

ТСН.ua звернувся до обласного ТЦК та СП Франківщини за коментарем, проте ті запропонували направити інформаційний запит, що і зробили журналісти національного ЗМІ.

Читати також: На Прикарпатті затримали організатора агентурної групи фсб, яка готувала підпали торгових центрів в Україні та Євросоюзі

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

                                                                                                           Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору