Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На війні Прикарпаття втратило трьох героїв

Захищаючи Батьківщину загинули прикарпатці Андрій Марич, Ярема Єрошин та Павло Зозуля.

Інформатор висловлює щирі співчуття родинам Героїв.

Андрій Марич

24 липня 2024 року в Жмеринській районній лікарні Вінницької області помер військовослужбовець з Івано-Франківщини Андрій Марич. Бійця госпіталізували до медзакладу з важким пораненням, яке він отримав на фронті.

Про трагедію повідомив староста села Міжгір’я Василь Стефінів.

З його слів, Андрій Марич народився 26 квітня 1979 року та проживав у селі Міжгір’я. На фронті був старшим солдатом. Після поранення на полі бою його одразу ушпиталили до лікарні.

“Він отримав важке поранення, довго лікувався і вже йшов на поправку. Але раптово 24 липня помер у госпіталі. Попередньо, в Андрія обірвався тромб”, — говорить Василь Стефанів.

Ярема Єрошин

Чоловік народився у 1975 році, проживав у селі Колінці. Молодший сержант Ярема Єрошин служив старшим стрільцем-оператором у 53 окремій механізованій бригаді імені князя Володимира Мономаха.

Трагічну звістку повідомив староста села Колінці Михайло Моздір, чоловіка мобілізували у березні 2022 року. Тривалий час він служив на Волині. Орієнтовно у червні 2024 року він вирушив на службу на Бахмутському напрямку, де згодом загинув.

“Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким з приводу важкої втрати — смерті героя. Поділяємо ваше горе і висловлюємо щирі слова підтримки у ці скорботні дні. У молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного сина України!” — йдеться на Facebook-сторінці Тлумацької міської ради.

Павло Зозуля

Боєць служив водієм-електриком відділення безпілотних авіаційних комплексів 82 окремої десантно-штурмової бригади.

Трагічну звістку на Facebook-сторінці повідомив голова Коломийської громади Богдан Станіславський.

“На жаль, трагічна новина прийшла до громади. Вічна памʼять захиснику. Нехай спочиває з Богом. Від всієї громади висловлюю щирі співчуття рідним та близьким воїна. Розділяємо з вами цей біль”, — йдеться у дописі.

Вічна пам’ять всім полеглим захисникам. Світла пам’ять Героям! 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору