Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Гороскоп для прикарпатців на 29 липня: відпочинок чи енергійний день?

Після вихідних повернутись до робочого ритму буває ну дуже важко, особливо влітку. Думками у відпустці, а насправді починаємо новий робочий тиждень. Можливо, цей порадний гороскоп від Інформатора збадьорить вас на продуктивний день. 

Пише Інформатор.

Овен: Візьміть 10 хвилин перерви на каву чи прогулянку, або просто посидьте на сонечку та наберіться енергії. Головне — не засніть!

Телець: Вам зорі віщують сьогодні ввечері прогулятися парком. Це допоможе “розвантажити” голову від різних думок після напруженого першого дня робочого тижня.

Близнюки: Зорі підказують, що ви плануєте відпустку. Це значить, що саме час вирушити на літній шопінг!

Рак: Купіть додому квіти. Для себе чи для другої половинки. До прикладу, зараз популярними є соняхи та лілії.

Лев: Наведіть лад вдома та позбудьтеся непотребу або речей, які ви давно не використовуєте. Це допоможе “освіжити” простір.

Діва: Всесвіт радить зважати на вимкнення електроенергії під час користування ліфтом. Нагадуємо, що сьогодні все ж будуть вимкнення, проте недовготривалі.

Терези: Сьогодні на Прикарпатті прохолодно, тому прихопіть з собою теплу кофту.

Скорпіон: Знайдіть час для медитації, йоги або просто тихого читання. Зорі радять вам звернути увагу на свій емоційний стан та приділити увагу психологічному здоров’ю. Використайте цю можливість, щоб знайти гармонію.

Стрілець: Всесвіт радить сьогодні не сидіти вдома. Вирушайте на посиденьки з друзями одразу після роботи.

Козоріг: Час догляду за собою! Організуйте домашній спа-день. Прийміть ванну з бульбашками сьогодні ввечері, після якої відразу лягайте відпочивати. Це допоможе зняти напругу через нелегкий робочий тиждень.

Водолій: Для вас сьогодні сприятливий день, щоб  ввести у свою щоденну рутину нову корисну звичку. Зорі кажуть, що вам варто щонайменше пів години на день слухати аудіокниги.

Риби: Ваша головна мета на сьогодні — виспатися! Для хорошого сну вам потрібен заспокійливий масаж, 20 хвилинна розтяжка чи ромашковий чай на ніч.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас.

Інформатор бажає вам тільки хороших новин! Вірте в Україну та допомагайте ЗСУ.

Головне фото ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору