Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ще є місця: до перших класів Франківська підтверджено 2847 заявок із 3500

Цьогоріч до шкіл міста піде більше дітей, ніж торік, проте все ще є вільні місця для першачків. Також посадовиця розповіла про ремонти в навчальних закладах й тривалість навчального року. Деталі далі. 

Пише Інформатор з покликанням на брифінг міського голови.

Сьогодні, 29 липня, заступниця директора Департаменту освіти та науки Ольга Шендрик розповіла про початок нового навчального року й зокрема повідомила, що цього року до шкіл Франківська піде на 600 першачків більше, ніж минулого.

Наразі подано 2847 заявок до перших класів, хоча й розраховували на інші цифри:

“Якщо порівнювати з минулим роком, кількість дітей збільшилась на 600 діток (ред. першачків), але ми працюємо, кожна школа набрала перші класи. Немає такої школи, в якої їх немає, діти активно долучаються. Можливо, набрали менше, ніж планували, так планували ми 3500 діток, але вступна кампанія на вільні місця ще триває”, – каже Ольга Шендрик.

Також посадовиця повідомила, що на дистанційному навчанні зараз перебуває 500 дітей. Навчальний рік триватиме з 2 вересня до 30 травня.

На запитання про ремонти укриттів в школах, пані Ольга розповіла, що після 20 серпня комісія почне їх перевіряти, а до того часу навчальні заклади ще можуть займатися підготовкою. Як приклад навела Івано-франківський ліцей імені Івана Пулюя, де зараз триває встановлення вентиляції в укриттях.

Читати також: ПНУ четвертий у рейтингу за популярністю серед студентів

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору