Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Україна – Аргентина: як проходить підготовка до матчу

Сьогодні, о 18:00 відбудеться матч між Україною та Аргентиною. Як проходить підготовка футбольної команди, тренером якого є Руслан Ротань, читайте далі.

Повідомляє Інформатор покликаючись на Інформатор – Україна.

Головний тренер олімпійської збірної України з футболу Руслан Ротань розкрив деталі підготовки до матчу з Аргентиною. У футболістів замало часу на відновлення після гри з Марокко. Однак команда налаштовна на позитивний результат.

Після надважкої гри з Марокко, команді Ротаня потрібно було відновитись не лише фізично, але й емоційно. Українці здобули вольову перемогу. Проте гра з Аргентиною обіцяє бути інакшою.

“Часу мало, однак інакше ми не можемо. Фактично усі ці 48 годин присвятили тому, щоб відновити хлопців, тому що ми були виснажені не лише у фізичному плані, але й емоційному. Думаю, що хлопці відновилися, чекаємо на гру з Аргентиною. Аргентина більш структурна у порівнянні з Марокко, яка, може, у технічному плані була й кращою, але у плані організації, не лише в атаці, але й в обороні Аргентина – дуже сильна збірна. Ми це чудово розуміємо і про це хлопцям сказав“, – розповів Ротань у коментарі Суспільному.

Також тренер відреагував на ситуацію у групі. Наразі у квартеті В всі мають по 3 бали. Отже, існує ймовірність, що важливу роль у виході в наступний раунд відіграє критерій фейрплей.

Ми вже програємо за цим моментом. Поєдинки розпочинатимуться в один час, будемо тримати руку на пульсі та розуміти, як вони проходять. Ми не можемо сказати гравцям діяти обережніше, бо це футбол, і є різні ситуації на полі. І сама ситуація часом потребує, а потрібна картка відіграє ключову роль у досягненні результату. Це дуже важке питання. Однак ми повинні все брати до уваги, тому що у футболі немає дрібниць, вони вирішують все на полі“, – додав Руслан Ротань.

Стан справ у групі B:

  • Аргентина – 3 очки (2 матчі), 4:3 (різниця голів);
  • Марокко – 3 (2), 3:3;
  • Україна – 3 (2), 3:3;
  • Ірак – 3 (2), 3:4.

Розклад матчів у групі B:

  • Вівторок, 30 липня. 18:00. Марокко – Ірак (3-й тур);
  • Вівторок, 30 липня. 18:00. Україна – Аргентина (3-й тур).

Переглянути матч можна наживо на Суспільне Спорт. 

Інформатор бажає успіху футбольній команді України.

Читати також: На Прикарпатті відбувся благодійний аукціон на підтримку нацгвардійців.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору