Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківській громаді назвуть вулицю на честь Ігора Гриціва

Новостворена вулиця в селі Підпечери носитиме ім’я загиблого воїна. Про це мають проголосувати в п’ятницю 2 серпня на сесії Міської ради. 

Повідомляє Інформатор 

Фото взято з проєкту рішення Міської ради

30 жовтня 2023 року, підтвердили смерть воїна, Ігоря Гриціва. Його понад рік вважали безвісти зниклим.

Про загибель воїна повідомив у Facebook староста Підпечерівського старостинського округу, Ігор Овчар.

Як зазначив староста села, понад рік родина немала жодної інформації стосовно Ігоря Гриціва, який по мобілізації 12 березня 2022 року був призваний на службу у військову частину А 1736 оператором тренажера 1-ї батареї протитанкових керованих ракет протитанкового артилерійського дивізіону.

На початку вересня минулого року поблизу села Безіменне на Миколаївщині бійці 1-ї батареї під час наступальних дій були жорстоко атаковані ворогом артилерійським вогнем. Саме після 7 вересня контакти з Ігорем перервалися. Ігор вважався безвісти зниклим.
І тільки 30 жовтня 2023 року зі Слідчого управління ГУ Національної поліції у Миколаївській області надійшов висновок відповідної експертизи щодо ідентифікації тіла на ДНК, де вказано, що ІГОР ЗІНОВІЙОВИЧ ГРИЦІВ загинув у бою 7 вересня 2023 року, захищаючи територіальну цілісність нашої держави від російського агресора“, – йдеться у дописі.

Воїна поховали на кладовищі у селі Підпечери Івано-Франківської міської територіальної громади звідки Ігор родом і де проживає його мама.

Вічна пам’ять Герою!

Читати також: “Вони твій щит, а ти їх голос”: в Івано-Франківську відбулась акція “Не мовчи! Полон вбиває!”.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору