Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Надвірній відбувся третій конкурс бібліотечної краси “Книжна-Княжна 2024”

1 серпня, у Надвірнянському міському будинку культури відбувся третій конкурс бібліотечної краси “Книжна Княжна – 2024”.

Розповідає Інформатор.

Сьогодні, у залі міського будинку культури зібрались містяни, гості міста та журі, щоб оцінити виступи учасниць третього конкурсу І етапу “Книжна Княжна – 2024″.

Мета благодійного конкурсу — популяризація української сучасної бібліотечної справи, підвищення престижності творчої праці бібліотек та залучення до читання молодіжного вектора суспільства.

7 учасниць змагались у номінаціях:

  • “Фанатка своєї бібліотеки”;
  • “Моя книга — мій інтелект”;
  • “Моя книга і моя війна”;
  • “Моя книга — мій одяг”;
  • “Мій танець з книгою”.

Учасниці І етапу отримали дипломи, грамоти, подяки, солодощі, квіти та солодкий презент від бібліотеки. Переможниця конкурсу Марія Рудик отримала сертифікат на персональну зйомку від кінофотостудії “Трембіта” на замку “Краснодвір”.

Конкурс оцінювали кваліфіковані журі. Система оцінювання — від 1 до 5. Для конкурсу було розроблено оцінювальні таблиці, підсумкові таблиці та протоколи. Оцінювання відбулось прозоро та відкрито, методом підіймання оцінок, які були доступні для перегляду, як учасникам, так глядачам.

Наступний конкурс відбудеться 2 серпня у селі Парище. Нагадуємо учасниці, які перемагають в першому етапі автоматично переходять до другого етапу конкурсу.

Богдана Іванків

Читайте також: Коли у Надвірній можна записатись до сімейного лікаря: графік на серпень

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору