Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Основні різновиди металевих покрівель

Основні різновиди металевих покрівель

Вибір покрівельного матеріалу на дах є досить складним питанням. Слід врахувати різновид сировини, а саме у технічні та естетичні характеристики (якість сталі, вміст цинку, товщина металу, вид полімерного покриття та ін.) На українському ринку є великий вибір та асортимент металевого покрівельного матеріалу, основні види це: металочерепиця, профнастил та клік фальц. Металева покрівля це надійність та міцність. Матеріал легкий, простий у монтажі та є досить демократичним у ціновій політиці. Розглянемо більш детально кожний вид покрівлі з металу.

Металочерепиця – покрівельний матеріал що виготовляється з рулонної оцинкованої сталі з захисним полімерним покриттям. Декоративне покриття металочерепиці може бути матове та глянцеве. Товщина матового покриття в середньому складає від 35 мкм, глянцеве від 25 мкм. Покрівельні листи можуть бути виготовленні у вигляді модульної металочерепиці або суцільним листом потрібної довжини. Вміст цинку у металочерепиці коливається від 140 г/м2 – 275 г/м2. Товщина металу варіюється від 0,45 мм до 0,55 мм.
Основні переваги металочерепиці:

– легка вага та простий монтаж;
– великий вибір форм та гамми кольорів, завдяки чому можна задовольнити багато дизайнерських рішень;
– гарантійний термін від 10 до 50 років.

металочерепиця

металочерепиця

Профнастил (металопрофіль) аналогічно як і металочерепиця виготовляється з рулонної оцинкованої сталі з захисним полімерним покриттям, як з декоративним так і без декоративного покриття (алюмоцинк, оцинковка). На відміну від металочерепиці, металопрофіль має більш широке застосування, використовується не тільки як покрівля, а також для обшиття: фасадів будівель, софітів, навісів, парканів та огорож. Основна перевага металопрофілю полягає в тому, що завдяки гофрованій структурі, покрівельні листи профнастилу легко монтувати на дахах різної складності, це мінімізує кількість відходів.

металочерепиця

металочерепиця

Фальцева покрівля має таку назву завдяки кріпленню листів за допомогою замка – фальців, така система створює герметичний невидимий шов, завдяки чому гарантується максимальний термін експлуатації покрівлі та відсутність корозії у місцях кріплень. Клік фальц – це класика яка поєднана із сучасними тенденціями, матеріал монтується як на фасад так і на покрівлю. Фальцева покрівля може виготовлятись довжиною до 15 метрів, що у свою чергу дозволяє використовувати цей покрівельний матеріал на дахах з кутом нахилу від 10 градусів.

металочерепиця

металочерепиця

Компанія “ Дах Центр Івано-Франківськ “ пропонує своїм клієнтам продукцію від найвідоміших металолургійних концернів: RUUKKI, Thyssen Krupp, U.S.Steel, Voestalpine, Arcelor Mittal. Для всіх клієнтів компанії діє гнучка система знижо, безкоштовний прорахунок та доставка покрівельних матеріалів.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору