Івано-Франківськ До сайту

Ютуб вихідного дня: підбірка від Інформатора

Перед початком робочого тижня радимо вам переглянути новинки українського ютубу. В нашу підбірку потрапили: Битва перекупів від Johnny Cars та Відкритого перекупа, розпаковка броневика, який затрофеїли бійці 80 бригади від Армія TV, Неймовірні історії військових і волонтерів з передової, а також гумористичне шоу Вікторина від ветеранів космічних військ.

Повідомляє Інформатор.

Україномовні автоблогери влаштували битву перекупів, щоб дізнатися хто кращий у своїй справі!

Участь в битві також бере участь JOHNNY CARS, який і запропонував такі перегони.

Під час боїв на Бахмутському напрямку 80 десантно-штурмова бригада затрофеїла російський бронеавтомобіль «Тигр». За словами бійців, машина вже неодноразово допомагала нашим військовим під час боїв та евакуації. Оскільки бронеавтомобіль російського виробництва, обслуговувати його стає щораз важче, адже деталей до нього бракує. Наші бійці вже поставили на «Тигр» колеса від теж трофейного російського БТР. Молодший лейтенант Сергій Ліпко оглянув бронеавтомобіль зсередини і був шокований. «Тигр» має застаріле обладнання, погано захищений та мінімум електроніки – бійці 80 – ки власноруч доставляли на нього парктронік та камеру нічного бачення. А більше про трофейний бронеавтомобіль дивіться у сюжеті.

 

Не можемо виказати наскільки захоплюємося усіма людьми, що погодились знятись в даному відео — Волонтер з Попасної, який безкоштовно ремонтує колеса військовим там, де інші відмовляються, пастор Маріупольської церкви, який врятував не тільки більше сотні цивільних, але й Азовця з пекла окупації; Герой України, командир що зараз є прикладом для наслідування та вже увійшов в історію України; тендітна військова що служить ще з початку війни та є командиром зенітного комплексу; пілот ФПВ, що знищив 9 одиниць техніки за один раз, воїн-ремонтник, що мав би бути актором чи співаком, рятує автівки для побратимів. І в кожного є своя історія, та усі їх  зібрали в даному відео, щоб ми знали наших Героїв в обличчя, та зберегли історію для нащадків.

Вікторина – це інтелектуально-гумористичне шоу, в якому Веня та Куран змагаються проти зіркових дуетів за фантастичний приз. Приз – це те, що ніхто з учасників ніколи сам собі не купив би. У 36-му випуску “Вікторини” відбудеться поєдинок проти команди коміків-ютуберів. Суперниками Вені і Курана стане Вася Харізма (канал “Патрон Бандери”) та Дмитро Сидоров (канал “Жабагадюка”)

Інформатор бажає вам хорошого відпочинку!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87