Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Леви шукайте інопланетян, близнюки – не бійтесь привидів: гороскоп для франківців на 7 серпня

Що навіщували зорі франківцям у середині тижня? Читайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор.

Овен: Цього тижня вам варто поринути в історію та дізнатись більше цікавого. Почніть з того як з’явилось таксі на Прикарпатті. 

Телець: Зірки радять вам звернути увагу на світ аніме. Це може стати чудовою можливістю зануритися в іншу культуру, знайти нових друзів-однодумців та відчути себе частиною великої спільноти. А як пройшов фестиваль аніме у Франківську можна дізнатись тут. 

Близнюки: Не бійтеся містики! Якщо ж ви відчуваєте, що вам не вистачає загадкового чи невідомого, почитайте про привида в міському парку.

Рак: Гірські краєвиди допоможуть вам відновити сили та знайти внутрішню гармонію. Якщо ж мандрівку поки не плануєте, насолодитись горами можна у нашому фоторепортажі з Буковелю. 

Лев: Якщо ви завжди мріяли знайти інопланетян, вирушайте на виставку у Франківську. Це буде цікава пригода, яка додасть вашому життю трохи незвичайних вражень.

Діва: Зірки усміхаються вам і обіцяють багато позитивних моментів! Ви відчуєте приплив енергії та натхнення для нових починань.

Терези: Використовуйте мед! Цей натуральний продукт може допомогти вам зміцнити імунітет, покращити самопочуття та навіть підняти настрій. Дізнатись про незвичайне використання меду можна у нашому матеріалі. 

Скорпіон: Зробіть акцент на помідорах у своєму раціоні. Вони багаті на вітаміни і корисні для вашого здоров’я. А про смачні сорти та актуальні ціни читайте тут. 

Стрілець: Обережно з борщівником! Ця рослина може бути небезпечною, тому тримайтесь від неї подалі, особливо під час прогулянок на природі.

Козоріг: Закатайте огірки на зиму. Це чудовий спосіб зберегти частинку літа та забезпечити себе смачними запасами на холодний період. Рецепт можна знайти тут. 

Водолій: Відкрийте своє серце для нових почуттів і не бійтеся робити перший крок.

Риби: Будьте готові до романтичних пригод і нових знайомств.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас.

Інформатор бажає вам тільки хороших новин! Вірте в Україну та допомагайте ЗСУ.

Головне фото ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору