Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Простий рецепт медівника

Медовий Спас вже минув і для тих, хто не встиг використати мед, є чудова можливість – спробувати спекти запашний, а головне простий рецепт медівника. Журналістка Інформатора ділиться з вами перевіреним рецептом.

Повідомляє Інформатор 

Отже, для медівника нам потрібно:

  • масло – 150гр;
  • цукор – 100 гр;
  • жовтки – 4 шт;
  • сметана – 250 гр;
  • мед – 300 гр;
  • борошно – 400 гр;
  • кориця – 1 ч. л;
  • сода – 2 ч. л.

В цьому рецепті бажано не змінювати соду на розпушувач.

Найперше, до м’якого масла додаємо цукор та збиває міксером.

Потім, по одному додаємо жовтки та продовжуємо збивати.

Додаємо сметану та розтоплений мед і все перемішуємо.

Окремо потрібно з’єднати сухі інгредієнти – просіяне борошно, кориця та сода. Потім додаємо сухі інгредієнти до рідких та все перемішуємо міксером.

Викладаємо тісто у форму застелену пергаментом. Випікати при температурі 170 градусів, 40-45 хвилин.

Медівник полити зверху медом і можна смакувати.

Всім смачного!

Інформатор бажає вам вдалих рецептів.

Читати також: Рецепт кабачкового рулету із начинкою, який можна їсти навіть після 18 години.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору