Медовий Спас вже минув і для тих, хто не встиг використати мед, є чудова можливість – спробувати спекти запашний, а головне простий рецепт медівника. Журналістка Інформатора ділиться з вами перевіреним рецептом.
Повідомляє Інформатор
Отже, для медівника нам потрібно:
- масло – 150гр;
- цукор – 100 гр;
- жовтки – 4 шт;
- сметана – 250 гр;
- мед – 300 гр;
- борошно – 400 гр;
- кориця – 1 ч. л;
- сода – 2 ч. л.
В цьому рецепті бажано не змінювати соду на розпушувач.
Найперше, до м’якого масла додаємо цукор та збиває міксером.
Потім, по одному додаємо жовтки та продовжуємо збивати.
Додаємо сметану та розтоплений мед і все перемішуємо.
Окремо потрібно з’єднати сухі інгредієнти – просіяне борошно, кориця та сода. Потім додаємо сухі інгредієнти до рідких та все перемішуємо міксером.
Викладаємо тісто у форму застелену пергаментом. Випікати при температурі 170 градусів, 40-45 хвилин.
Медівник полити зверху медом і можна смакувати.
Всім смачного!
Інформатор бажає вам вдалих рецептів.
Читати також: Рецепт кабачкового рулету із начинкою, який можна їсти навіть після 18 години.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87