Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Суд обрав запобіжний захід ймовірному палію військових автомобілів у Долині

Нещодавно у місті Долина Івано-Франківської області невідомі підпалили автомобіль військовослужбовця ЗСУ, який приїхав у відпустку. Не так давно паліїв затримали й 7 серпня франківський суд визначив запобіжний захід одному з підозрюваних. Про рішення суду читайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор покликаючись на Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області.

Судом  встановлено, що 19-річний підозрюваний, діючи умисно зі своїм братом, спалили впродовж липня-серпня 3 автомобілі у місті Долина, яким користувалися військовослужбовці ЗСУ.

Слідством з’ясовано, що брат підозрюваного, на одному із прикарпатських телеграм-каналів про пошук роботи, знайшов оголошення про роботу за яку пропонували значну винагороду. Сконтактувавши з особою, яка пропонувала таку роботу, брат підозрюваного отримав пропозицію підпалювати релейні шафи на залізниці та автомобілі, які за зовнішніми ознаками належать військовослужбовцям ЗСУ.

За свою роботу, яку вони підтверджували відео та фотоматеріалами, брати отримували на картку винагороду у сумі 40000 гривень. Гроші вони ділили порівну.

Суд обрав підозрюваному жителю міста Долина, 2005 року народження, міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру грошової застави

Читати також: На Прикарпатті підпалили авто військового, який приїхав у відпустку.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору