Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Франківщині сталась ДТП: є постраждалі та одна людина померла

Як ми вже писали, 8 серпня у Надвірній трапилась аварія. Рятувальники деблокували одну людину з автомобіля. Водій та троє пасажирів легковика отримали травми різного ступеня тяжкості. На жаль, одна пасажирка загинула.

Повідомляє Інформатор покликаючись на поліцію Івано-Франківської області.

У автопригоді зіткнулись два транспортні засоби. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, бригада швидкої та працівники ДСНС.

Відомо, що 21-річний водій автомобіля «BMW X5», мешканець села Стримба, проїжджаючи пряму ділянку дороги, не врахував дорожньої обстановки та виїхав на зустрічну смугу руху. Потім, допустив зіткнення з іншим транспортним засобом «Opel Zafira». Ним керував 59-річний житель Надвірної.

Внаслідок аварії до лікарні доставлено водія та трьох пасажирів «Opel Zafira». Всі вони мешканці Надвірної, 64-річна жінка та двоє 16-річних дівчат. Однак, від отриманих травм жінка померла в лікарні.

Водіїв перевірено на факт вживання алкоголю. Результат тверезі.

Слідчі вилучили з місця події транспортні засоби. У справі буде проведено ряд експертних досліджень для встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, якщо воно заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліція Івано-Франківщини вкотре закликає водіїв бути пильними на дорозі. Дотримуватися швидкісного режиму, дистанції, а також правил маневрування!

Інформатор закликає водіїв дотримуватись правил дорожнього руху.

Читати також: На Прикарпатті горів приватний котедж.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору