Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Прикарпатка втратила 2 млн грн через “британського” залицяльника

Жителька Прикарпаття переписувалась з шахраєм впродовж тижня. Чоловік обіцяв романтичну зустріч та начебто надіслав коштовний подарунок. Його «доставлення» обійшлося жінці у 2 мільйони гривень. 

Повідомляє Інформатор покликаючись на поліцію в Івано-Франківській області.

До поліцейських звернулася 46-річна мешканка Івано-Франківського району. Жінка розповідала, що потерпіла від шахраїв. У поліції з’ясували, що жінка познайомилася в інтернеті з невідомим чоловіком, який представився військовим Джонсоном з Великобританії.

Невдовзі аферист повідомив, що начебто надіслав жінці коштовні подарунки: бойові нагороди, медалі та валізу доларів США. Згодом прийшло повідомлення, що потрібно надіслати кошти «за доставлення».

Довірливу заявницю не збентежило, що кошти потрібно було надіслати на 5 різних рахунків українських банків. Загалом, вона перекинула майже 2 мільйони гривень.

Однак жодного «подарунка» так і не отримала. Відтак зрозуміла, що військовий, на прізвище Джонсон, – шахрай, і пішла в поліцію.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці закликають громадян не перераховувати гроші невідомим особам, які під приводом дружби чи романтичних стосунків втираються в довіру.

Головне фото ілюстративне.

Читати також: Незаконна вирубка лісу на Прикарпатті: хто шкодить лісу на суму майже в 250 тисяч гривень.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору