Влітку ринок перетворюється на джерело естетичного задоволення для художників та фотографів. Здається, наче хтось накрутив слайдер “насиченість” на всі 100. Спокусилися й журналісти Інформатора, а що з цього вийшло — дивіться далі.
Пише Інформатор.
Грибний сезон в самому розпалі.
Кабачки чекають на свого покупця. Головне, щоб вони швидше втрапили на сковорідку, а не згнили у холодильнику.
Жмут базиліку чи руколи коштує 15 гривень.
Додамо перцю! Чилі обійдеться у 5 гривень за 1 штуку. А ось солодкий має різну ціну, можна знайти як за 40 гривень кілограм, та і за 70.
Далі буде солоденьке. Сливочка вартує 160 гривень за кіло, персики інжирні від 80 до 150 гривень, а диня – 30 грн за 1 кілограм.
Часник в мішках і на вагу.
Картопля – 18 гривень за кілограм.
Ідеальні білі шампіньйони обійдуться від 130 до 150 гривень за кіло.
Якщо після перегляду ви зголодніли — ми вас розуміємо!
Читати також: Де у Франківську найгарячіше: вимірюємо розпечені поверхні
Дарія Нагорна
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87