Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Сезон малини на Прикарпатті: простий рецепт компоту

От-от і незабаром закінчиться літо, а разом із ним сезон малини. Тож встигніть поласувати цим літнім делікатесом. Інформатор підготував для вас рецепт малинового компоту, який влітку смакуватиме як охолоджуючи напій, а взимку рятуватиме вас від холоду та застуди. Деталі рецепту читайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор.

Почнемо з найголовнішого і найважливішого етапу приготування. Обов’язково поласуйте малинкою перед консервацією, не забудьте про цей етап, а то інакше всі ваші наступні дії будуть зроблені дарма.

Що ж почнемо консервувати.

Даний рецепт розрахований на одно літрову банку,  перед консервацією її потрібно добряче вимити.

Для консервації потрібно:

  • 300 грамів цукру;
  • 200 грамів малини;
  • вода

На дно банки висипте малинку та засипте її цукром, опісля залийте водою та накрийте металевими кришками. Опісля відправте банки на стерилізацію, до того часу поки малина не змінить свій колір.

Зверніть увагу, що вода якою заливаєте банки з самого початку — має бути однієї температури, що і для стерилізації.

Після стерилізації закрийте банки ключем для консервування і поки вона гаряча її потрібно збовтати, для того, щоб розійшовся цукор.

Готові банки обов’язково накрийте ковдрою.

Зазначимо, що цей рецепт підходить для закрутки будь-яких компотів.

Інформатор бажає вам вдалих рецептів та солодкої малинки!

Читати також: Сезон консервації на Прикарпатті: рецепт маринованих помідорів.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

                                                                                        Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору