Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Від симулятора до реального бою: як FPV-дрони захищають та змінюють долю на полі бою

FPV- дрони називають зброєю, що змінила сучасну війну. Їх майстерне застосування видовищно нищить ворога, захищає побратимів і завдає збитків окупантам на мільйони доларів, проте знаходить застосування й у цивільному житті. Школа FPV-дронів “Чорний Ворон” допомагає здобути навички пілотування всього за 11 днів, а ще це захопливий досвід. 

Пише й пробує на собі Інформатор.

Ми вирішили не обмежуватись словами й підняти в небо справжній FPV-дрон. Що відчуваєш, коли береш до рук пульт нищівної “пташки”? Дивіться в матеріалі Інформатора:

Першим кроком до професійного пілотування є теоретична частина та навчання на симуляторі. Протягом 4 годин на день майбутні аси тренують швидкість реакції, вчаться відчувати габарити “пташки” та звикають до її маневреності. Ідея школи “Чорний Ворон” полягає в тому, щоб навчити людину професійному пілотуванню максимально швидко:

“Люди не витрачають місяці для того, щоб завчити погані звички, а потім не тратять так само місяці, щоб від них відучитися. Тому на перших заняттях ми вчимо людей правильно тримати пульт, правильно класти пальці та інших базових речей”, – ділиться інструктор Ярослав.

Опісля відразу починаються практичні тренування на справжніх квадрокоптерах й це як найвідповідальніша, так і найзахопливіша частина курсу. Після тижневого навчання на симуляторі, в повітря час підняти реальний дрон. В ангарі з “цілями” та перешкодами є можливість подолати декілька видів трас з різними рівнями складності. Для перших польотів використовують мінідрони, які згодом заміняють на стандартні FPV-дрони.

Потрібно виконати маневри такі, як зліт, посадка, повороти. Наприкінці курсу студенти навчаються пролітати в невеликі отвори, щоб під час військової служби залітати в люки танків і нищити ворога в його ж техніці.

Ярослав зазначає, що після проходження курсу школа FPV-дронів “Чорний Ворон” допомагає охочим сконтактувати з рекрутерами до бригад ЗСУ. Навички пілотування квадрокоптерами  можна використати не тільки у протистоянні з ворогом, а й у кінематографії та аграрному секторі, тому такі фахівці будуть жадані для роботодавців у цивільній сфері. Після успішного завершення навчання ви отримаєте сертифікат від “Армії Дронів”.

чорний ворон

Ви можете обрати зручний період навчання у серпні та вересні. Це курс з 12 до 23 серпня й наступний набір стартуватиме з 26 серпня до 6 вересня.

Курси починаються кожних два тижні. А саме:

12 – 23 серпня

26 серпня – 6 вересня

9 – 20 вересня

Навчання триватиме 11 днів по 4 години щоденно, а графік ви можете обрати на свій розсуд. З 10:00 до 14:00, з 14:00 до 18:00, з 18:00 до 22:00, тому встигнути зможете навіть після роботи чи навчання.

Доєднайся до армії пілотів FPV-дронів!
Для реєстрації пишіть у соцмережі:

facebook
instagram
tiktok та в telegram.

Або телефонуйте за номером +380954979683.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору