Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Омріяна земля”: де у Івано-Франківську можна переглянути виставку живопису?

14 серпня в Центрі сучасного мистецтва Івано-Франківська презентували виставку “Омріяна земля” художниці з Івано-Франківська, Юлії Мітрошиної.  Детальніше про мистецький захід читайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор.

На виставці представлено 14 картин у техніці олійного живопису. У такому жанрі Юлія Мітрошина малює вже протягом 10 років. Мисткиня розповідає, що олійний живопис давався їй найважче, але саме цим він її і зацікавив.

“О то у мене була і пастель, акрил, навіть ікони якось малювала. Але от саме з 2013 року я зрозуміла, що олійний живопис подобається мені найбільше”, – каже пані Юлія.

Художниця розповідає, що для багато хто з людей дивувався її картинам.

 “Багато хто казав, що зараз треба малювати більше чогось сумного, адже зараз війна. Але мені здається, що зараз сумного і похмурого дуже багато сьогодні й інколи хочеться просто відволіктися. В час війни, коли все таке похмуре хотілося б більше якогось кольору, особисто для самої себе”, – ділиться Юлія Мітрошина.

“Омріяна земля” – це перша виставка Юлії. Дівчина зазначає, що і надалі планує презентувати виставки, можливо, навіть в інших містах України.

Виставку можна переглянути з неділі по четвер за адресою: вулиця Галицька, 4А до 28 серпня.

Читати також: Де знайти інопланетян у Франківську: персональна виставка Остапа Бринського.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору