Зараз триває сезон збору баклажанів. Багато хто не полюбляє їх, але Інформатор підготував для вас рецепт, який сподобається кожному.
Повідомляє Інформатор
Насамперед, баклажани потрібно назбирати на городі, або все ж придбати.
3,5 кг баклажанів помити, почистити від шкірки та порізати на кубики. Далі покласти варити на 15 хвилин. Пізніше відцідити.
1,5 кг цибулі порізати соломкою, додати 250 грам олії і на легенькому вогні тушити 15 хвилин.
Згодом, додати до цибулі проварені баклажани і знову тушити 15 хвилин.
Додати 1 пачку (80 грам) грибної приправи і 750 грам майонезу.
Все перемішати і знову тушити 15 хвилин.
Далі це все викласти у пів літрові банки і стерелізувати 15 хв. Закатати кришкою.
Смачного!
Інформатор бажає вам вдалих та смачних рецептів.
Головне фото ілюстративне.
Читати також: Як правильно підготувати банки до консервації: поради.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87