Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Консервовані баклажани, які на смак, як м’ясо: рецепт

Зараз триває сезон збору баклажанів. Багато хто не полюбляє їх, але Інформатор підготував для вас рецепт, який сподобається кожному.

Повідомляє Інформатор

Насамперед, баклажани потрібно назбирати на городі, або все ж придбати.

3,5 кг баклажанів помити, почистити від шкірки та порізати на кубики. Далі покласти варити на 15 хвилин. Пізніше відцідити.

1,5 кг цибулі порізати соломкою, додати 250 грам олії і на легенькому вогні тушити 15 хвилин.

Згодом, додати до цибулі проварені баклажани і знову тушити 15 хвилин.

Додати 1 пачку (80 грам) грибної приправи і 750 грам майонезу.

Все перемішати і знову тушити 15 хвилин.

Далі це все викласти у пів літрові банки і стерелізувати 15 хв. Закатати кришкою.

Смачного!

Інформатор бажає вам вдалих та смачних рецептів.

Головне фото ілюстративне.

Читати також: Як правильно підготувати банки до консервації: поради.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору