Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Майже 20 тонн продуктів роздасть церква людям у потребі на Прикарпатті

Нещодавно Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ у рамках італійсько-українського проєкту «Разом з Україною завжди» отримала першу частину гуманітарної допомоги, а саме майже 20 тонн продуктів. Вже сформовані продуктові набори незабаром роздадуть людям у потребі.

Повідомляє Інформатор покликаючись на Івано-Франківську архієпархію УГКЦ.

Дана ініціатива відбулася завдяки фінансуванню італійської Агенції з питань Співробітництва в галузі Розвитку AICS у співпраці з італійськими організаціями Focsiv, Missione Calcutta, ARCS, Condivisione tra i popoli та IBO Italia.

Окрім роздачі продуктових наборів, у рамках «Разом з Україною завжди» також надається психологічна допомога людям від кваліфікованих спеціалістів.

Фото взято з сайту Івано-Франківської архієпархії УГКЦ

Зокрема, разом із командою дистрибуції, до різних протопресвітеріатів Івано-Франківської Архієпархії приїжджатимуть медики Лікувально-діагностичного центру «Клініка святого Луки», які будуть забирати кров для загального аналізу та матимуть змогу на місці зробити кардіограму.

У цей час для дітей передбачена програма, яку втілюватимуть аніматори, що до цього брали активну участь у літньому таборі «Blessed camp». Завдяки даній благодійній ініціативі, під час проведення цього табору було надано 400 безоплатних місць для пільгових категорій дітей, зокрема для дітей військових, внутрішньо переміщених осіб, дітей-сиріт, а також дітей із малозабезпечених сімей.

Головне фото взято з сайту Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.

Читати також: “Омріяна земля”: де у Івано-Франківську можна переглянути виставку живопису?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору