Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Правоохоронці затримали прикарпатця під час збуту “канабісу”

Поліцейські затримали 58-річного жителя Лисецької територіальної громади, який збував особливо небезпечні наркотичні речовини. Деталі читайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор покликаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Правоохоронці встановили, що фігурант налагодив схему з розповсюдження заборонених речовин на території Лисецької громади.

Чоловік збував клієнтам особливо небезпечний наркотичний засіб, «канабіс», за що отримував гроші для особистого збагачення. Зловмисника викрили під час збуту чергової партії «канабісу» за 20 тисяч гривень.

Фото взято з сайту Поліції Івано-Франківської області

Поліцейські провели обшук за місцем проживання наркоділка, де виявили та вилучили ряд речових доказів протиправної діяльності.  Зокрема, засоби пакування, електронні ваги, кошти, отримані злочинним шляхом та «канабіс» у великих розмірах.

Слідчі затримали фігуранта в процесуальному порядку. Вирішується питання повідомлення затриманому про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Фото взято з Фейсбук-сторінки поліції в Івано-Франківській області

Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі проводяться заходи зі встановлення злочинних зв’язків вказаної особи, інших можливих каналів придбання та розповсюдження наркотичних засобів.

Головне фото взято з Фейсбук-сторінки поліції Івано-Франківської області.

Читати також: В одному з районів Івано-Франківщини ліквідовують пожежу торфу.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору