Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

“Половинки”: рецепт маринованих помідорів

Для тих, кому набрид звичайний рецепт маринованих помідорів, є цікава альтернатива. Половинки маринованих помідорів з кисло-солодкою цибулею не тільки зручно їсти, а й стануть чудовим доповненням до будь-якої страви на вашому столі.

Інформатор підготував для вас рецепт.

Інгредієнти:

  • Помідори – 5 кг;
  • Цибуля – 2 кг;
  • Кріп;
  • Часник;
  • Оцет – 2 столові ложки (на 1 банку);
  • Олія – 2 столові ложки (на 1 банку);
  • Перець горошком;
  • Перець мелений;
  • Цукор – 4 столові ложки;
  • Сіль – 4 столові ложки.

Приготування

Маринад: для однієї літрової банки потрібно в каструлю налити 2 літри води, 4 столові ложки цукру та солі. Все це варити до кипіння.

Після того залишити охолодити маринад. В попередньо підготовлені банки на низ покласти – кріп, пару зубчиків часнику, перець горошком та перець мелений.

Потім потрібно розрізати помідори на дві частини та порізати цибулю.

В банку спершу треба покласти цибулю потім половинки помідорів і так чергувати до самого верха. Далі залити все маринадом і накрити кришкою.

Банки з помідорами треба стерилізувати 15 хв і закатати алюмінієвою кришкою.

Після того їх потрібно накрити рушником.

Смачного!

Інформатор бажає вам вдалих та смачних рецептів.

Читати також: Абхазька аджика за рецептом від Інформатора

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору