Для тих, кому набрид звичайний рецепт маринованих помідорів, є цікава альтернатива. Половинки маринованих помідорів з кисло-солодкою цибулею не тільки зручно їсти, а й стануть чудовим доповненням до будь-якої страви на вашому столі.
Інформатор підготував для вас рецепт.
Інгредієнти:
- Помідори – 5 кг;
- Цибуля – 2 кг;
- Кріп;
- Часник;
- Оцет – 2 столові ложки (на 1 банку);
- Олія – 2 столові ложки (на 1 банку);
- Перець горошком;
- Перець мелений;
- Цукор – 4 столові ложки;
- Сіль – 4 столові ложки.
Приготування
Маринад: для однієї літрової банки потрібно в каструлю налити 2 літри води, 4 столові ложки цукру та солі. Все це варити до кипіння.
Після того залишити охолодити маринад. В попередньо підготовлені банки на низ покласти – кріп, пару зубчиків часнику, перець горошком та перець мелений.
Потім потрібно розрізати помідори на дві частини та порізати цибулю.
В банку спершу треба покласти цибулю потім половинки помідорів і так чергувати до самого верха. Далі залити все маринадом і накрити кришкою.
Банки з помідорами треба стерилізувати 15 хв і закатати алюмінієвою кришкою.
Після того їх потрібно накрити рушником.
Смачного!
Інформатор бажає вам вдалих та смачних рецептів.
Читати також: Абхазька аджика за рецептом від Інформатора
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87