Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Вчорашня автотроща на Франківщині: кількість загиблих збільшилась до трьох

19 серпня зіштовхнулись дві легкові автівки на автодорозі Н-09 сполученням «Мукачево-Львів» між населеними пунктами Крилос та Тязів.

Повідомляє Інформатор посилаючись на ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

За попередньою інформацією, 35-річний чернівчанин «Skoda Octavia» рухався своєю смугою в той час, як 17-річна жителька Галича, керуючи автомобілем «Opel Insignia» виконувала маневр обгону та виїхала на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з зустрічним автомобілем. Дівчина була без водійського посвідчення та права керування транспортним засобом.

Обидва водії загинули на місці події. 20-річний галичанин, пасажир «Opel Insignia» помер у кареті швидкої медичної допомоги. 31-річну вінничанку, пасажирку «Skoda Octavia», госпіталізували.

“За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб”, – зазначають в ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

Головне фото взято з офіційної сторінки ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області. 

Читати також: Оновлено: у Ямницькій громаді в ДТП загинуло двоє людей

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору