Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Якість повітря в Івано-Франківську через масштабну пожежу на Тернопільщині

Сьогодні вночі ворог поцілив у промисловий об’єкт на Тернопільщині, через що виникло масштабне займання. У небо здійнялась хмара випарів й у місті радять уникати перебування на вулиці та не виходити з дітьми. А який стан повітря в Івано-Франківську станом на початок дня 20 серпня, читайте далі. 

Пише Інформатор.

ДСНС Тернопільщини показала кадри з ліквідації ворожого влучання:

Наразі відомо, що зайнялись паливно-мастильні матеріали близько 3 ночі на промисловому підприємстві, о 6:50 пожежу вдалося локалізувати. Її досі гасять, до ліквідації залучили 20 одиниць техніки та понад 90 рятувальників. Про це стало відомо з брифінгу Тернопільської ОВА.

Над містом здійнялась хмара диму й місцева влада рекомендує:

“при плануванні дня без потреби не виходьте з дому, максимально обмежте перебування дітей на вулиці, зачиніть вікна в приміщеннях, ретельно мийте продукти, принесені з двору. У Тернопільському районі проводяться заміри якості повітря”.

Джерело 20 хвилин

В місті здійснили 7 замірів на вміст продуктів загоряння в Тернополі та області й високих концентрацій шкідливих речовин не виявлено.

В Івано-Франківську стан повітря наразі є задовільним. Інтернет-ресурс “ЛУН Місто” показує коефіцієнт 38, що належить до позитивних показників. В Тернополі якість повітря підвищилась до жовтої категорії, що вважається прийнятною.

SaveEcoBot показує показники від 33 до 39 (зелений колір) станом на 11 ранку 20 серпня.

Тож наразі стан повітря є хорошим.

Читати також: Дані про чоловіків, які не відвідували ТЦК автоматично з’являться у Реєстрі військовозобов’язаних “Оберіг”

Головне фото ілюстративне. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору