Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На війні Прикарпаття втратило трьох героїв

На жаль, наша держава продовжує втрачати воїнів, обороняючи власну землю від окупантів. Цього разу за Батьківщину загинуло троє бійців – Володимир Кузів, Андрій Хибінь та Андрій Юшко.

Із сумом повідомляє Інформатор.

Верхнянська громада втратила Героя Володимира Кузіва

Про це повідомив на сторінці у Facebook голова громади Михайло Маліборський.

Герой служив командиром 2-го відділення (оператор безпілотних літальних апаратів) 2-го взводу оперативного призначення роти оперативного призначення стрілецького батальйону однієї з військових частин.

Володимир Кузів, на жаль, загинув 16 серпня 2024 під час виконання бойового завдання на Донеччині. Чоловікові було 52 роки.

Висловлюємо співчуття рідним полеглого Воїна. Доземний уклін, шана та вдячність хороброму Захиснику за жертовний подвиг. Вічна пам’ять і слава Володимиру Кузіву“, – написав Михайло Маліборський.

На війні загинув Боєць з села Загвіздя, Андрій Хибінь

Про загибель воїна повідомив на Facebook-сторінці голова Загвіздянської громади, Володимир Ружанський.

Хибінь Андрій Ярославович народився 5 грудня 1990 року. Був навідником 95-тої окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗСУ.

Загинув поблизу населеного пункту Вікторівка Кореневського району Курської області рф.

На жаль, словами неможливо загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике горе. Співчуття рідним і близьким. Вічна пам‘ять Герою! Про день і час приїзду траурного кортежу та похорону буде повідомлено додатково як тільки стане відомо“, – йдеться у дописі.

Долинська громада втратила Героя Андрія Юшко

Про смерть земляка повідомив на Facebook-сторінці голова Долинської громади Іван Дирів.

Андрій Юшко народився 9 грудня 1977 року народження, мешканець села Оболоння. Був водієм відділення підвозу боєприпасів І мінометного взводу І мінометної батареї 3 механізованого батальйону військової частини А4674.

Загинув поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області, внаслідок артилерійського обстрілу, отримавши поранення, несумісні з життям.

Про час та місце зустрічі буде повідомлено додатково“, – повідомив Іван Дирів.

Вічна пам’ять всім полеглим захисникам. Світла пам’ять Героям! 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору