Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську відкрили “Дім воїна”: фоторепортаж

23 серпня в Івано-Франківську на вулиці Січових Стрільців офіційно відкрили Комунальний заклад “Дім воїна”. Там прийматимуть ветеранів і будуть вирішувати соціальні та психологічні проблеми людей.

Повідомляє Інформатор 

Як раніше зазначав Руслан Марцінків, на базі Центральної міської клінічної лікарні працюють фахівці, яким не вистачає площі для того, щоб лікувати людей, тому саме у “Дім Воїна” цим будуть займатись реабілітологи.

Також, там працюють психологи, які нададуть підтримку усім, хто цього потребує.

В окремій кімнаті теж можна порозмовляти.

Пан Ігор, який проходить зараз реабілітацію, зазначає, що психологічна допомога потрібна однозначно.

В мене немає зараз такого особливого влиття у цивільне життя, тому що я на реабілітації. На цей момент я ще лікуюсь. Багато хлопців налаштовуючи йшли на війну і вони йшли туди знаючи моменти, які можуть бути пізніше, бачачи приклад з 2014 року. В мене немає сильного складного влиття у цивільне життя.  В мене є сім’я, син і я віддаюсь повністю їм”.

Також пан Ігор додає: “Проблем з ветеранськими послугами немає, заходиш в ЦНАП і вони все допомагають, навіть пропонують речі, яких ти не знаєш і це плюс таких речей”.

Адреса: місто Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 8.

Читати також: “Він боявся смерті будь-кого окрім себе”: у кінотеатрах відбудеться показ фільму про полеглого захисника Да Вінчі – Дмитра Коцюбайла.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору