Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

33 фільми та серіали у вільному доступі до Дня Незалежності

Кінематографічні доробки Незалежної України будуть доступні на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ для користувачів будь-яких операторів. Переглянути їх можна буде з 23 по 26 серпня.

Пише Інформатор з покликанням на Нове українське кіно.

24 серпня Україна відзначає 33-ту річницю здобуття Незалежності. За ці 33 роки в нашій країні з’явилося десятки різножанрових фільмів і серіалів. Деякі з них здобували світові кінонагороди, зокрема цьогоріч Україна отримала свій перший “Оскар” за документальний фільм “20 днів у Маріуполі”.

З нагоди найбільшого державного свята платформа кіно та телебачення Київстар ТБ пропонує добірку з 33 стрічок незалежної України, які можна переглянути у вільному доступі.

Зокрема будуть доступними повнометражні стрічки “Памфір”,”Люксембург, Люксембург”, “Захар Беркут”, “20 днів у Маріуполі” та серіали “Перші дні”, “Окуповані”, “Спіймати Кайдаша”.

Для того, аби переглянути ці фільми та серіали у вільному доступі, потрібно авторизуватися на Київстар ТБ за номером мобільного телефону. Зробити це можуть користувачі будь-яких мобільних операторів.

Читати також: Синьо-жовта “Мрія”: ексклюзивна знахідка на вулицях Франківська

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору