Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що радять зорі прикарпатцям на 29 серпня?

Літній календар невпинно стоншується й ми вже за крок від першої осінньої прохолоди, опалого листя та оксамитового сезону. А поки ще останні дні серпня надворі, Інформатор підготував порадник від всесвіту. 

Пише і підглядає в натальну карту Інформатор.

Овен: Вам час втілити таку ідею — літній романтичний пікнік на озері. Беріть пледи, приготуйте напої, прихопіть з собою фрукти й квіти, та вирушайте на побачення з коханою людиною чи самим собою.

Телець: Зорі кажуть, що час відвідати ринок. Купуйте фрукти й овочі, поки їх на прилавках багацько. Радимо приготувати шпарагівку у сметані.

Близнюки: У вас відповідальне завдання — провакцинувати тварин від сказу. У Франківську є дві установи, де це можна зробити безоплатно. Шукайте деталі в матеріалі.

Рак: Готуєтесь до першого вересня? Тоді всесвіт радить дізнатися більше про квіткові тренди до 1 вересня.

Лев: Вам час спровокувати свої смакові рецептори. Азійська, грузинська, китайська кухні — обирайте нові страви та вирушайте на гурманській вечір.

Діва: Здається, ви так і не здійснили  свою мрію — літню фотосесію на природі. Маєте ще декілька особливо теплих днів, тож не втрачайте можливості.

Терези: Спека ще не збирається покидати країну, тому не забувайте пити вдосталь чистої води. А скільки коштує таке задоволення у Франківську, аналізував Інформатор.

Скорпіон: Зранку випийте смачної кави на літнику серед міста. Спостерігайте за плином людей у ранковій квапливості та насолоджуйтесь внутрішнім спокоєм.

Стрілець: У драмтеатрі почався новий театральний сезон й зорі кажуть, що це знак. Час організувати рандеву для друзів чи близьких на виставу.

Козоріг: Викиньте увесь надбитий посуд з кухонної шафи. Час обрати новеньке столове наряддя й тарілки, та не обмежуйте себе чорним і білим кольорами. Зверніть увагу на глиняний посуд ручної роботи.

Водолій: Вам всесвіт рекомендує щоранку читати наш гороскоп. Ось така проста порада для хорошого початку тижня.

Риби: Знайдіть час в напруженому графіку, щоб реалізувати свої мистецькі пориви. Поспівайте вдома за приготуванням сніданку, прогуляйтесь годинку з камерою у руках, домалюйте картину на заході сонця на озері. Вам потрібен баланс між соціальною активністю та умиротворенням на самоті.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас.

Інформатор бажає вам тільки хороших новин! Любіть батьків та Україну!

Читати також: Як вигідніше, оптом чи в пляшках: ціна бутельованої води в Івано-Франківську

Головне фото ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору