Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Варість дитячої стрижки в Івано-Франківську напередодні 1 вересня : огляд цін

Вже з понеділка франківці поведуть дітей до шкіл, а це значить, що приготування до початку навчального року в самому розпалі. Окрім канцелярії та одягу, батьки турбуються й про зачіски своїх кровинок, тому дитячі стрижки наразі є неабияк актуальними. Ми вирішили дізнатися вартість такої послуги в різних районах Франківська. Що з цього вийшло, читайте далі. 

Пише Інформатор.

На Пасічній в одній з перукарень нам розповіли, що дитяча стрижка обійдеться батькам від 180 до 200 гривень залежно від складності. Після 10 років вона вже вважається дорослою й коштуватиме 200-220 гривень.

На Каскаді в перукарні поділились, що стрижка кінчиків для дівчинки буде коштувати 250 гривень, підстригти хлопчика обійдеться у 250 гривень якщо ножицями чи машинкою. Також ціна залежить від насадок та запиту клієнта. Ціна від віку не змінюється.

В районі парку Шевченка дитяча стрижка коштуватиме 200 гривень. Юнакам нова зачіска обійдеться у 250 гривень, а для дівчат — у 350-450 гривень. Крок вартості залежить від довжини та густини волосся.

В центрі місті в салоні краси ми дізнались, що вартість залежить від складності стрижки — від 250 гривень за кінчики й до 800 за модельну як для дівчат, так і для хлопців.

Можемо зробити висновок, що ціни в салонах краси на цю процедуру коливаються в межах 200+ грн, щоправда, додаткові бажання чи складніші стрижки коштуватимуть, відповідно, дорожче. Також кожна перукарня має свою власну політику щодо дитячого віку клієнта чи клієнтки. Хтось рахує дорослою стрижку з 18 років, хтось — з підліткового віку.

Інформатор бажає батькам та дітям приготувань до 1 вересня без нервів! Встигніть насолодитись останніми вихідними перед навчальним роком, а зорі порадять як.

Читати також: Спортивні костюми та шкільні форми: огляд цін на одяг для першокласника у Франківську

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору