Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Електронна петиція франківців щодо створення парку “Ветеранів України” на зеленій зоні біля міського озера набрала потрібну кількість голосів

Заява-вимога з метою увіковічення заслуг перед Батьківщиною Захисників України — створення парку “Ветеранів України” в Івано-Франківську зібрала необхідну кількість підписів, а саме 301. Детальніше про це читайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор.

Нагадаємо, що на 45 сесії Івано-Франківська міська підтримала рішення про проведення будівництва реабілітаційно-оздоровчого центру на ділянці в межах вулиці Гурика та центрального міського озера. Зокрема, буде проведено конкурс для залучення інвесторів.

Учасник бойових дій, ветеран Сергій Янчук створив електронну петицію у якій франківці пропонують здійснити відповідний благоустрій на території зеленої зони, що прилягає до Івано-Франківського міського центрального озера від перетину вулиць Романа Гурика-Південний Бульвар.

“Здійснити відповідний благоустрій на території зеленої зони, що прилягає до Івано-Франківського міського центрального озера від перетину вулиць Романа Гурика-Південний Бульвар”, – йдеться у заяві-вимозі.

Зазначимо, що за тиждень петиція набрала необхідну кількість голосів, а саме 301. Тепер її має розглянути міський виконавчий комітет.

Читати також: З косарками, граблями та рукавицями франківці зібрались на толоку до міського озера : фотореп та відео.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору