Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Франківська вчителька увійшла в топ-10 педагогів України

У День знань, вчителька початкових класів, Леся Павлюк, потрапила в 10-ку найкращих вчителів України за версією премії Global Teacher Prize Ukraine.

Повідомляє Інформатор покликаючись на Освіторію.

Леся Павлюк працює вчителькою у ліцеї № 7 Івано-Франківської міської ради.

Леся була однією з перших у своїй школі, хто взявся працювати з інклюзивним класом ще до реформи НУШ. Активно займається розробкою нових методик і впроваджує їх у навчальний процес, про що свідчить чималий список відзнак. Вміє знаходити індивідуальний підхід до кожного учня, що особливо важливо в умовах інклюзивного навчання, а її учні відчувають себе комфортно та вільно“, – повідомили в Освіторії.

Престижну національну відзнаку організує громадська спілка «Освіторія», щоб акцентувати на важливості вчительської професії.

Цьогоріч 1210 освітян подали свої заявки, ще 2059 педагогів номінували українці — батьки, учні та колеги. З цього числа після незалежного оцінювання й обрали зіркову десятку фіналістів.

«Кожен із цих десяти педагогів доводить, що якісна освіта для наших дітей має продовжуватися попри все. Навіть коли на перешкоді стають нечувані виклики. Саме такі люди формують нову реальність для нашої країни, даючи дітям упевненість у завтрашньому дні та можливість мріяти про велике!» — говорить Зоя Литвин, очільниця Освіторії.

Головне фото взято з Фейсбук-сторінки Лесі Павлюк.

Читати також: Вересневий календар з літнім присмаком : Івано-Франківськ в об’єктиві.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору