Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Прикарпатець зник поблизу гори Піп Іван Мармароський: його шукають вже 5 день

Відомо, що 28 серпня чоловік заблукав в горах, що знаходяться в Закарпатській області. Наразі рятувальники не мають і приблизних координатів місця, де прикарпатець втратив орієнтир. 

Пише Інформатор з покликанням на ZAXID.NET,

Про зникнення прикарпатця повідомили його мати й товариш, з яким той проходив туристичний маршрут. Однак приблизних координатів місця, де втратив орієнтир чоловік, у рятувальників нема.

“Ніхто не знає, за яким маршрутом він пішов. З 28 серпня ми щодня прочісуємо місцевість в районі гори Піп Іван Мармароський, але поки що результатів це не дало. Нема ні слідів, ні інших обставин, які б свідчили про те, що він дійсно пішов у гори”, – зазначила Наталія Батир, речниця Головного управління ДСНС України в Закарпатській області

До пошуків 22-річного мешканця Івано-Франківська залучили гірські пошуково-рятувальні відділення сіл Видричка та Лазещина, а також фахівців Центру безпеки громадян Солотвинської громади.

Вершина Піп Івана Мармароського розташована на українсько-румунському кордоні, тому під час воєнного стану відвідування туристичних маршрутів “Стіг – Межипотоки – Піп-Іван”, “Мармароський – пол. Лисича – с. Ділове”, а також – з села Ділове до гори Піп-Іван Мармароський на території Трибушанського природоохоронного науково-дослідного відділення – заборонено Радою оборони Закарпатської області.

Читати також: До головного міграційника Франківщини завітало ДБР через напад на журналістів

Головне фото ілюстративне, взято від ГУ ДСНС Франківщини. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору