Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Афіша концертів на вересень у Франківській філармонії

Івано-Франківська обласна філармонія імені Іри Маланюк повідомила про ювілейний 85-й сезон та оприлюднила афішу.

Повідомляє Інформатор 

Репертуарна афіша на вересень 2024 року:

  • 15 вересня о 17:00. MOZART. Музика з опер.

У програмі концерту арії, дуети, та ансамблі з опер Вольфганга Амадея Моцарта. У майстерному виконанні академічного камерного оркестру «HARMONIA NOBILE» та солістів – Надії Кернікевич, Ірини Гаргат та Олексія Стронського.

  • 17 вересня о 18:00. ІРА. Моновистава.

П’єса сучасної української драматургині, театральної режисерки, сценаристки Ольги Анненко – про Іру Маланюк – українську й австрійську оперну та концертно-камерну співачку, педагогиню, кіноакторку.

У ролі Іри Маланюк – артистка розмовного жанру Івано-Франківської філармонії ім. Іри Маланюк Ольга Кожушок. Режисер – Ольга Анненко. Автор ідеї – Надія Кукуруза.

  • 19 вересня о 18:00. JAZZ & TANGO.

Ці два жанри у поєднанні творять кохання, зачаровують своєю пристрастю та торкаються серця небайдужих людей. Поєднають чуттєві жанри в єдину пристрасну музику ансамбль народної музики «БРЕВІС» та квартет саксофоністів філармонії.

  •  26 вересня о 18:00. IL GRANDE VERDI. Музика з опер.

Джузеппе Верді – італійський композитор та диригент. Створив 26 опер та ряд інших музичних творів. Його вважають одним із найвидатніших композиторів в історії оперного мистецтва. Послухати та поринути у світ геніальної оперної атмосфери Ви зможете у виконанні Академічного симфонічного оркестру, солістів-вокалістів та запрошених зіркових гостей – соліста Львівської опери та балету ім. Соломії Крушельницької – Володимира Дутчака та заслуженої артистки України – Наталії Шевченко.

  • 29 вересня о 17:00. «Свободи іскра невгасима». Балет.

Балет про важливі людські цінності у виконанні учнів Балетної школи ім. Володимира Павліковського. Музичну атмосферу створить музика Людвіга ван Бетовена «Творіння Прометея» та Джей-Джей Йогансона «Архітектура».

Квитки можна придбати у касі філармонії або на сайті за посиланням.

Інформатор бажає вам приємного перегляду.

Головне фото ілюстративне.

Читати також: Які вистави покаже франківський театр ляльок у вересні: афіша

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору