Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Комусь прибирання, а комусь – самотні прогулянки: гороскоп на 3 вересня від Інформатора-віщуна

Що ж, осінь остаточно перетнула лінію “СТАРТ”. Та все ж зорі підказують, що потрібно правильно попрощатись з літом, щоб зустріти нову пору в повній готовності. Що для цього потрібно зробити, читайте далі. 

Повідомляє Інформатор.

Овен: Для вас всесвіт підготував добірку домашніх справ та сьогодні варто зосередитись на гардеробі. Перегляньте свій теплий одяг, можливо, щось варто попрати чи віднести у хімчистку. Літній же краще помалу готувати до наступного сезону, тому краще використати контейнери чи мішки для зберігання одягу.

Телець: Ваша автівка теж потребує уваги, тому не зволікайте та зробіть технічний огляд.

Близнюки: Якщо ви вже засумували за літніми горами, то знайте, що ви не самотні. Інформатор теж з ностальгією згадує Карпати цього сезону, які втратили до нашого фоторепортажу “Карпатський гомін літньої доби”. Добірки ми “оздобили” піснями старої української естради, які змушують підтанцьовувати навіть на робочому місці. Приємного перегляду!

Рак: Всесвіт бачить, що сьогодні вам потрібна нова порція натхнення. Відвідайте музей або подивіться онлайн-лекцію на тему, яка вас найбільше цікавить.

Лев: Натальна карта віщує, що вікна у вашому домі ніхто не зможе помити крім вас.

Діва: Ваш час року настав. Пора складати список бажань, які бажаєте втілити на своє День народження. Дозвольте фантазії не стримуватись!

Терези: Проведіть день на природі, якщо є можливість. Або просто вийдіть на прогулянку з музикою у навушниках й повірте, меланхолійний настрій офіційно дозволений зорями в цю пору.

Скорпіон: Приділіть увагу своєму домашньому затишку. Можливо, варто придбати нові теплі пледи та ковдри. Зорі радять зробити свій простір більш комфортним та підготуватись до похолодання.

Стрілець: Не забувайте про енергонезалежність. За оцінками фахівців, наприкінець осені на нас можуть чекати регулярні знеструмлення, тому час подумати про джерела безперебійного живлення, павербанки, ліхтарики й інтернет, що працює і під час вимкнень.

Козоріг: Сьогодні саме той день, що організувати власний простір. Творчий, робочий чи домашній. Протріть поверхні, принесіть свіжі квіти, викиньте увесь непотріб. Маленькі зміни додадуть яскравості життю.

Водолій: Знайдіть час для медитації або просто спокійного роздуму. Зосередьтеся на своєму внутрішньому спокої й, за потреби, залиштеся вдома у своїй власній компанії.

Риби: Зорі бачать, що фанатієте від котиків. Тому для вас ми підготували карколомну історію “Як станиславівський кіт відправив за ґрати чоловіка”.

Пам’ятайте, що гороскоп — це лише поради, а ваш день залежить від ваших дій та рішень.

Інформатор бажає вам тільки хороших новин. Любіть батьків та Україну!

Головне фото ілюстративне.

Читати також: Як станиславівський кіт відправив за ґрати чоловіка: карколомна історія

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору