Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпатець на протезах пройшовся по подіумі на Ukrainian Fashion Week

Ветеран Микола Левкун з Боднарова, Калуської громади вийшов на подіум під час показу бренду Andreas Moskin на Ukrainian Fashion Week, який проходить вперше з початку повномасштабного вторгнення. Ветерани пройшлися по подіуму з професійними моделями.

Повідомляє Інформатор покликаючись на онлайн-видання ВІКНА.

Майор Микола Левкун спробував себе у ролі моделі.

Ветерани пройшлися по подіуму з професійними моделями. Під час показу, глядачі не стримували емоцій.

Відомі українські дизайнери Андрій Моськін та Андреас Білоус представили на Тижні моди нову колекцію натхненну естетикою бохо та українським поетичним кіно 60-70-х років, — кінокартиною “Білий птах з чорною ознакою” Івана Миколайчука та Юрія Іллєнка.

Створюючи колекцію, дизайнери зверталися до тем ностальгії за втраченим та недооціненим.

Бренд Andreas Moskin представив нове бачення класичного чоловічого костюма, хоча цього разу була увага на чоловічих блузах та сорочках, що відсилають нас до естетики народного одягу.

Центральними елементами декору стали звичні для бохо-стилю, китиці, бахрома, поторочені краї та мереживо. Разом із пасмами з екошкіри ці рухомі елементи додавали образам динаміки та плавності.

Участь у показі взяв ветеран Микола Левкун, який поділився враженнями у соцмережі:

Такі покази мод демонструють, що індустрія все більше відкривається для людей з різноманітними фізичними особливостями, підкреслюючи важливість прийняття і підтримки всіх форм краси. Це не лише допомагає змінити сприйняття суспільства, але й сприяє позитивним змінам у світі моди, роблячи його більш доступним та різноманітним“.

Фото взято з онлайн-видання ВІКНА

Як повідомляли “Вікна“, у травні 2014 року Микола Левкун був направлений на Донбас.Протягом трьох років служби у загоні мав за плечима понад 10 довготривалих відряджень у військову зону.

Під час останнього відрядження він вже командував групою спецпідрозділу. Під час одного із завдань вибухнула протипіхотна міна. Гвардійці наклали на обидві кінцівки командира кровоспинні турнікети й 5 кілометрів несли на руках, щоб доставити на «базу». Миколу Левкуна було дислоковано до військово-медичного клінічного центру у Харкові, де впродовж двох місяців він переніс 9 операцій. На жаль, врятувати ноги гвардійцю не вдалося.

Головне фото взято з онлайн-видання ВІКНА.

Читати також: В Івано-Франківську триває виставка мистецьких виробів | ФОТО 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору