Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську вулицю Гординського після ремонту відкриють для проїзду 5 вересня

Наразі тривають завершальні роботи й останні приготування, як от встановлення нових стовпчиків зі світловідбивальними елементами та дорожніх знаків. А от запланованому відкриттю 1 вересня дещо завадив нещодавній ранковий ексцес. 

Пише Інформатор.

Сьогодні відбувають завершальні роботи з облаштування нового піднятого пішохідного переходу на перехресті вулиць Гординського-Шевченка.

Новий перехід поєднує в один рівень дві частини вулиці Шевченка, які раніше були розірвані. Зокрема, зник “самотній” вузький пішохідний перехід з одного краю, який був незручним для пішоходів та велосипедистів й, до слова, геть неінклюзивний.

Тепер рухатись вулицею Шевченка містяни зможуть по всій ширині, що має зробити цю ділянку безпечнішою. Також для автівок побудовані асфальтовані пандуси під невеликим кутом, які є альтернативою класичним лежачим поліцейським.

За задумом, такий пішохідний перехід не має впливати на пропускну здатність вулиці Гординського, проте буде безпечніший для франківців. На цій ділянці використали гранітний брук і бордюри.

Відкрити дорогу для проїзду мають вже завтра, 5 вересня.

Нагадаємо, що саме тут 31 серпня робітники знайшли автівку.  Невідомий гонщик не дочекавшись закінчення ремонтних робіт заїхав у щебінь та пробив колесо. Навіть дерев’яна дошка не допомогла вибратися.

Детальніше тут.

Читати також: З 21 серпня перекриють одну з вулиць Франківська: причина

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору