Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Водоліям – випустити внутрішнього звіра: порадний гороскоп для прикарпатців на 5 вересня

Інформатор, у співпраці з всесвітом, підготував поради для 12 знаків зодіаку. Що навіщували, читайте в матеріалі. 

Повідомляє Інформатор.

Овен: Заряджайте усі гаджети, бо 5 вересня не мине зі знеструмленнями. Свою чергу шукайте за покликанням, а ми наполегливо радимо вам подбати про свою енергонезалежність.

Телець: Якщо ви водій чи водійка, то вам дуже пощастило! Від завтра вулицю Гординського відкриють для поїзду, тому можете протестувати новий піднятий пішохідний перехід з асфальтованими пандусами.

Близнюки: Оскільки зараз осінній сезон йде на зміну літньому, потурбуйтесь про своє здоров’я. Краще — зробити плановий чекап організму.

Рак: День починається з донатів на ЗСУ. Дамо підказку: Франківський краєзнавчий музей дарує унікальну прикрасу за 100 гривень на дрони.

Лев: Нарешті настала та пора, коли переважає комфортна температура. Саме тому варто не проґавити цей час та вирушити в мандрівку до Карпат.

Діва: На вас знову чекають шопінгові клопоти. Зорі підказують, що саме сьогодні вам вдасться знайти те, чого ви так бажаєте. Можливо, це вдалий момент підтримати локальних виробників, обравши щось унікальне й екологічно відповідальне.

Терези: Додайте до свого раціону більше салатів, овочів та фруктів. Споживайте їх в міру, проте регулярно. Також не варто забувати про страви з риби.

Скорпіон: Якщо ви відчуваєте спустошення та біль через новини останніх днів, то всесвіт вас дуже добре розуміє. Пам’ятайте, що звернутись за допомогою до рідних чи друзів — це прояв поваги та любові до себе та свого здоров’я.

Стрілець: Побалуйте себе ванною з бульбашками. Вірогідно, що в той час у вас можуть діяти знеструмлення, та це тільки й привід, щоб запалити свічки та поніжитись в теплій воді.

Козоріг: Зорі бачать, що шопінг потрібен вам так само як і Дівам. Щоправда, увесь свій дизайнерський потенціал варто залучити до пошуків дрібничок для дому. Наприклад, оновити постільну білизну, придбати нові рушники, пошукати зручніший вішак для одягу чи тримач для парасолі.

Водолій: Зорі рекомендують вам зайнятись активним видом спорту й, бажано, з дрібкою адреналіну. Випустіть свого звіра на волю в межах спортивного залу.

Риби: Дослухайтесь до порад, які вже отримали Скорпіони. Якщо ж ви маєте достатньо емоційних сил, щоб підбадьорити колег на роботі, знайомих чи незнайомих людей, то саме час проявити до них свою увагу.

Пам’ятайте, що гороскоп — це лише поради, а ваш день залежить від ваших дій та рішень.

Інформатор бажає вам тільки хороших новин. Любіть батьків та Україну!

Головне фото ілюстративне.

Читати також: 12 вересня в Івано-Франківську відбудеться ARCHMEETING

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору