Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Левам — відпустити минуле, Рибам — зробити добру справу: гороскоп на 8 вересня

Зорі підготували для кожного франківця порадний гороскоп на неділю. Що передбачили для вас зорі на 8 вересня читайте далі.  

Повідомляє Інформатор.

Овен: Відпочинок на природі зарядить вас енергією на весь тиждень. Якщо ж у вас немає можливості сходити на прогулянку, пропонуємо помилуватися довкіллям у нашому фоторепортажі.

Телець: Планування вашого часу стане ключем до успіху. Допомогти у цьому зможе наш календар.

Близнюки: Зануртесь у світ музики. Можливо, ви відкриєте для себе новий жанр або виконавця. Афішу концертів на вересень у Франківській філармонії можна подивитись тут.

Рак: Зацікавтесь життям свого міста – можливо, ви дізнаєтесь щось нове про Івано-Франківськ. Розклад цікавих екскурсій до Днів Європейської спадщини можна переглянути тут.

Лев: Настав час відпустити минуле і рухатись вперед. Відпустивши старі образи, ви звільните місце для нових позитивних емоцій.

Діва: Поцікавтесь останніми тенденціями світу моди, можливо, ви знайдете щось для свого унікального стилю. Рекомендуємо також прочитати про нещодавній Ukrainian Fashion Week на якому прикарпатець на протезах пройшовся подіумом.

Терези: Не забувайте про свою безпеку – дотримуйтесь правил, щоб уникнути неприємностей, особливо під час повітряних тривог. Про те, чи спускаються франківці до укриттів під час повітряної тривоги можна прочитати тут.

Скорпіон: Сьогодні перед вами відкриються нові можливості! Ваша енергія на піку, і будь-яке завдання вдасться з легкістю.

Стрілець: Проведіть спокійний вечір вдома з чашечкою чаю. Це допоможе вам відновити сили та підготуватись до нових звершень. А рецепти чаю розповідаємо тут.

Козоріг: Читання про нові наукові відкриття не тільки розширить ваш кругозір, але й надихне вас на власні дослідження. Рекомендуємо почати зі статті чому в когось укуси комарів сверблять більше ніж в інших.

Водолій: Задумайтесь над екологічними питаннями. Можливо, ви знайдете спосіб зробити свій внесок у збереження планети. Почати можна з міських толок.

Риби: Сьогодні день добрих справ. Допоможіть комусь або зробіть маленький, але значущий жест – це принесе вам внутрішню гармонію.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас.

Інформатор бажає вам тільки хороших новин! Любіть батьків та Україну!

Головне фото ілюстративне.

Читати також: На Івано-Франківщині надзвичайники врятували пухнастика з висоти

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору