Івано-Франківськ До сайту

Вбивчий Франківськ, паломництво до Почаївської лаври: ютуб вихідного дня

До початку робочого тижня залишилось декілька годин, тому всім франківцям потрібно добряче відпочити. Сьогодні у нашій добірці вбивчий Івано-Франківськ, репортаж з  Почаївської Лаври УПЦ та інші цікаві відео. 

Повідомляє Інформатор 

ФРАНКІВСЬК ВБИВАЄ: темна історія України

Реальна історія вражаючих злочинів в Івано-Франківську та області.

ЕЛІАС #10. ОЛЕГ СВИЩ х ЄВГЕН СИНЕЛЬНИКОВ х КУРАН х ВЕНЯ | Проблемний помідор, НОташа і всЕлЕнна

Легенди Еліасу Веня і Куран вирішили зʼясувати, хто ж з них найсильніший еліасіст на планеті. Тож вони візьмуть собі у пару зіркового друга та спробують довести його до вершини еліасного олімпу і завоювати титул найкращого еліасиста на планеті.

Шоу “Еліас” від Ветеранів космічних військ складається з 5 різноманітних раундів, заснованих на різних механіках цієї улюбленої для багатьох гри. У десятому випуску до нас в гості завітав легендарний тревел-блогер Євген Синельников та наш великий гумористичний друг Олег Свищ (Жабагадюка, Ліга Сміху — Інародний театр абсурду “Воробушек”). Але перемогу здобуде тільки один з них!

“ЯКБИ БУЛА ЛЮДИНА ЯК НІКОЛАЙ ІІ — БУВ БИ ПОРЯДОК”: репортаж з Почаївської Лаври УПЦ.

Телебачення Торонто вирішило здійснити паломництво до однієї із трьох Лавр — Свято-Успенської Почаївської Лаври на Тернопільщині, щоб поговорити з прихожанами про життя, УПЦ, війну і про те, чому ж вони не хочуть переходити у Православну Церкву України (ПЦУ). Запасайтесь терпінням, дивлячись наше дослідження, бо може несподівано виявитись, що ми самі винні у війні, бо вбили царя.

Що Бісить Офтальмологиню | Софія Захарчук

Що обʼєднує лазерну указку, сироватку для вій та настоянку календули? Яка вірогідність осліпнути після лазерної корекції? Як офтальмологи перевіряють чоловіків, які намагаються відкосити? Софія Захарчук (у випуску — Мельник, це теж її прізвище, але дівоче) окрім цікавих, смішних та вражаючих історій, принесла на зйомку ще й бажання сходити перевірити свій зір. Після випуску — робимо разом зорові вправи.

Інформатор бажає вам мирного початку тижня.

Читайте також: Що таке гостинг та що робити якщо людина “здиміла” з вашого життя?

Головне фото ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87