Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Скільки коштує таксі в Івано-Франківську: огляд цін

Перша автомобільна служба таксі у Франківську з’явилась понад 100 років тому, а саме 2 травня 1912 року. Такими послугами могли користуватись тільки заможні люди, оскільки проїзд від центру до вокзалу коштував на сучасні гроші – 250-300 грн. Тому, Інформатор вирішив перевірити, яка ціна на проїзд сьогодні у найпопулярніших компаніях таксі Франківська.

Інформатор проаналізував ціни на таксі найпопулярнішими маршрутами Франківська: центр – обласна лікарня у мікрорайоні Пасічна і центр – Залізничний вокзал.

Для цього, також було взято три найпопулярніші компанії з послугами таксі:

  • Uklon;
  • Bolt;
  • Opti.

В онлайн-додатку Uklon, маршрут: Площа Ринок – Залізничний вокзал, стандарт коштує 80 грн. 

А маршрут: центр – обласна лікарня у мікрорайоні Пасічна, стандарт коштує 107 грн. А от іншими автомобілями буде дещо дорожче проїхати.

В онлайн-додатку Bolt, маршрут: Площа Ринок – Залізничний вокзал, стандарт коштує 79 грн. А проїзд “комфорт” є дещо дешевшим ніж у компанії Uklon і коштує 85 грн. Деякі автомобілі є зайняті. А також, є окремий автомобіль, щоб поїхати з тваринками.

Маршрут: центр – обласна лікарня у мікрорайоні Пасічна, стандарт коштує 126 грн, що є також дорожчим ніж у компанії Bolt.

В онлайн-додатку Opti, маршрут: Площа Ринок – Залізничний вокзал, стандарт коштує 85 грн, Комфорт – 95 грн, а Бізнес – 105 грн.

Маршрут: центр – обласна лікарня у мікрорайоні Пасічна, стандарт коштує 160 грн, що є значно дорожчим за попередні компанії та ціни сягають до 240 грн.

Інформатор бажає вам вдалих та приємних поїздок.

Головне фото ілюстративне.

Читати також: Історія двох маршрутів таксі: як у XX ст. з’явилося таксі на Прикарпатті

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору