Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Підбірка теплих осінніх фільмів на холодні вересневі вечори

У Франківську почались перші осінні дощі, а отже розпочався й сезон затишного кіноперегляду з горнятком чаю.

Інформатор підготував для вас атмосферну підбірку.

Посмішка Мона Лізи

Кадр з фільму “Посмішка Мона Лізи”

1953 рік. Успіх випускниць коледжу Веллеслі вимірюється тим, наскільки вдало вони виходять заміж. Але нова професорка загрожує змінити звичний порядок речей. Викладачка використовує свої уроки мистецтва, щоб довести молодим студенткам, що вони не мусять підкорятися стереотипам про те, що жінки народжуються тільки для ролі домогосподарки та матері.

Солодкий Листопад

Кадр з фільму “Солодкий Листопад”

Рекламний агент Нельсон зосереджений тільки на своїй кар’єрі. Його життя несподівано змінюється, коли він зустрічає Сару. Дівчині вдається переконати Нельсона дозволити їй пожити з ним місяць та пропонує унікальну угоду: вона допоможе йому стати кращою людиною, а він щомісяця підтримуватиме її намагання змінити життя різних людей.

Вам лист

Кадр з фільму “Вам лист”

Кетлін Келлі власниця невеликого книжкового магазинчика. Бізнес йде непогано, поки не з’являється велика торговельна мережа сім’ї Фоксів, яка почала переманювати клієнтів і здатна через ще більший оборот товару встановлювати низькі ціни.
Кетлін в цей непростий час анонімно знайомиться в інтернеті з чоловіком. Їх віртуальний роман набирає обертів, хоча в реальному житті вони ніколи не зустрічалися.
Проте виявляється, що загадковий співрозмовник Кетлін – Джон Фокс – один з тих, з чиєї вини жінці доведеться закрити магазин.

Коли Гаррі зустрів Саллі

Кадр з фільму “Коли Гаррі зустрів Саллі”

Гаррі та Саллі знайомі зі студентських часів. Вони разом навчалися, приходять один одному на допомогу у важкі життєві моменти. Доля знову і знову зводить їх разом навіть коли вони не бачаться роками. Так відбувається до того дня, поки вони не розуміють, що мають зробити ще один крок…

Стильна штучка

Кадр з фільму “Стильна штучка”

Мелані — молода успішна дизайнерка з відмінними перспективами у професійному житті. Після заручин із сином мера Нью-Йорка дівчина повідомила йому, що їй треба з’їздити додому та особисто розповісти про все своїй сім’ї. Проте правда в тому, що у Мелані вже є чоловік, який не хоче з нею розлучатись …

Вік Аделайн

Кадр з фільму “Вік Аделайн”

Початок 20 століття. Дивна аварія запускає біологічні процеси у тілі головної героїні через що вона перестає старіти. Тепер у неї нескінчена молодість: є час вивчити мови, освоїти різні професії та подорожувати. Проте, дівчина має постійно змінювати місце проживання та документи. Так Аделайн і живе допоки не зустрічає Елліса.

Маленькі жінки

Кадр з фільму “Маленькі жінки”

Прекрасна та життєствердна екранізація знаменитого американського роману Луїзи Мей Олкотт про несхожих одна на одну сестер, які дорослішають і шукають своє місце в цьому світі. Події розгортаються в штаті Массачусетс за часів Громадянської війни у США.

Ножі наголо

Кадр з фільму “Ножі наголо”

Відомого письменника Гарлана Тромба, наступного дня після вечірки на честь його 85-річчя, знаходять мертвим. Все схоже на самогубство, тож родина готується ділити залишені стариганем чисельні статки, але раптом хтось анонімно залучає до справи відомого детектива Бенуа Бланка, який бере собі за напарницю Марту —  тиху медсестру померлого.

Інформатор бажає вам приємного перегляду!

Інформація використана з відкритих джерел. 

Читати також: Бабине літо в місті: гуляємо Франківськом разом

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору